Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Как в действителност се разболяваме?

Как в действителност се разболяваме?

“Независимо от това, колко дълъг и объркващ е списъкът с оплаквания на даден човек, започвайки например от хронична умора до безплодие или психически проблеми, аз съм сигурна, че ще намеря само две причини — наличие на паразити и/или замърсители.

Вируси, бактерии и паразити в тялотоНеща, които или пропълзяват, или проникват в нас и токсини — неестествени химикали, които ние вдишваме или поглъщаме, без да знаем това.

Живите неща са големи или малки: от червеите, които можем да видим с просто око, до микроскопичните бактерии, вируси и гъбички. Неживите неща са замърсителите във въздуха, храната, метала по зъбите и козметиката.

Натрупването на много замърсители в организма ни пречи на унищожаването на нашествениците и освобождаването ни от тях. Така постепенно с възрастта или с развитието на някои заболявания, нашествениците взимат връх и ни побеждават. Всяка болест е израз на един и същ процес.

Добрата новина е, че нашето тяло може да възстанови суверинитета си, като изхвърли нашествениците. Ние можем да го подпомогнем, като го прочистим от замърсители. За щастие не се налага да извършваме цялата работа сами. Ние трябва само да помагаме. Нашето тяло притежава забележителна мощ да се справя само. Задачата става лесно изпълнима със свеждането на всички хронични болести до два проблема. Влошеното здраве може да се подобри и дори процесът на стареене може да се подложи на обратно развитие. Възвръщането на здравето ви е вашата награда за положените усилия.

Благодарение на новите постижения в електрониката и технологията паразитните нашественици могат да изчезнат само с едно щракване на превключвателя. Предотвратяването на тяхното завръщане е по-голямо предизвикателство. Благодарение на тези постижения замърсителите също могат да бъдат открити и отстранени в рамките на няколко дни преди да настъпят трагични последици.

 

ДВЕ ЗЛИНИ СА В ОСНОВАТА НА БОЛЕСТИТЕ

Да кажем още веднъж нашето ново разбиране за здравето в контекста на болестта:

Вируси, бактерии и паразити♦ Ние имаме само два проблема: паразити и замърсители. Паразитите са всичко онова, което живее в нас, използвайки нашата храна и оставяйки ни отпадните си продукти. Замърсителите са намиращите се в нас токсични вещества, затрудняващи работата на органите ни. Паразитите и замърсителите са отговорни за всички наши проблеми.
♦ Нашите тела се опитват да ни освободят от паразитите и замърсителите, образувайки камъни, секреции, отоци, възпаления и доброкачествени тумори. Ние развиваме дефицити и увреждания.
♦ Накрая настъпва някакво трайно увреждане. Косата ни посивява, развиваме катаракти, гръбнакът ни се изкривява, нервните клетки загиват, мускулите атрофират. Ние се превръщаме в развалини.”
                                  

 Д-р Хулда Кларк

ПЪТЯТ КЪМ ДОБРОТО ЗДРАВЕ

Отстранете причината - тогава ще изчезне и болестта.”- Хипократ

Биорезонанс ползиУнищожаването на нашествениците е лесно — просто си вземаш и използваш апаратът ZAPPERLUX, който да го направи! ZAPPERLUX е съвременен микропроцесорен апарат за биорезонансна терапия – честотен генератор. С него убиваш всички паразити, бактерии, вируси и гъбички.

 

След това отстрани токсичните плесени, метали, химикали от храната си и нещата, които употребяваш.

За да ускориш оздравяването използвай билки и специални хранителни добавки.

Healty life здраве

 

Виж повече за биорезонансния апарат тук.


Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...