ᐉКристален камък 100% натурален на ТОП цена | RSI | ZdraveiMoeZdrave.com
Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Кристален камък за кристално чиста кожа

Кристален камък за кристално чиста кожа

 • Производители Marko d.o.o.
 • Модел: Кристален Камък
 • Наличност: В наличност
28.00лв.

Предимства: Козметичен продукт за грижи за кожата – премахва неприятните миризми под мишниците, предизвикани от действието на бактериите върху п..

Предимства:

 • Козметичен продукт за грижи за кожата – премахва неприятните миризми под мишниците, предизвикани от действието на бактериите върху потта 
 • Естествен минерал, който след нанасяне позволява нормално потене (не затваря порите) и премахва неприятния мирис под мишниците
 • Предотвратява потенето през целия ден, действа неутрално, без мирис, с мекия си пилинг подобрява кожното дишане 
 • Действа за по-лесното излющване на отмрелите кожни клетки, почиства кожата 
 • Дава възможност на младата кожа да изпълнява функциите си изцяло, а на почистените от отмрелите клетки пори – да дишат 
 • Препоръчва се при грижи за кожа, засегната от гъбички – намалява сърбежа, зачервяването и следите от гъбички по кожата 
 • Отстранява отделената мазнина върху кожата (намалява хранителната среда за бактериите) – препоръчва се особено на младежи в пубертета, т.е. във възрастта на интензивно развитие, характеризираща се с усилена обмяна на веществата и засилена дейност на мастните и потните жлези 
 • Подходящ за грижи за кожата на стъпалата, която поради изпотяването и кондензацията е подложена на унищожителното действие на бактериите (неприятен мирис, кожни увреждания, ранички…) 
 • Действа ефикасно върху кожата на свивките, която при дълго седене, топло време и изпотяване отделя неприятна миризма, сърби и се лющи 
 • Кристалният камък се грижи зa кожата и я прави устойчива на външни влияния. 

 

Препоръки при употреба: нанася се върху измитата кожа. Преди това трябва да се навлажни в хладка вода за да може повърхността на кристала да се разтопи. С леки, кръгообразни движения се нанася върху желаните участъци. 

Забележка: Камъкът е неустойчив на удар, затова внимавайте да не го изпускате, а след употреба трябва да се остави да изсъхне върху предвидената в кутията кърпичка! 

 

Опаковка: 110 гр.

 

НАУЧИХМЕ... 

СИГУРНОСТ И СВЕЖЕСТ – КРИСТАЛ, КОЙТО НЯМА ДА ВИ ИЗНЕВЕРИ 

  Всяка година, с идването на топлите дни отново и отново се сблъскваме с един неприятен проблем, отнасящ се за повечето от нас, който би могъл дори да попречи на обществения ни живот. Това е изпотяването. Традиционните средства против изпотяване само прикриват неприятната миризма. От нас зависи да решим – дали да прикриваме проблема или действително да го решим? 

 

ПОТЕНЕТО КАТО ПРОБЛЕМ 

  Пред вас е още един хубав и слънчев, изпълнен с многобройни задължения ден. Пътуването в градския транспорт, напрегнатата работа в офиса, пазаруването за светкавично време, чашката питие с приятели, отиването на кино… всичко това са някои от моментите, изпълващи нашето всекидневие. Всички те включват общуване с други хора, срещи и разговори, по време на които желаем да оставим възможно най-добро впечатление. За съжаление понякога наглед не толкова важни неща могат да развалят нашите планове.

  Потенето и неприятната миризма на пот са едни от тях. Проблемът с изпотяването започва когато то става прекомерно. Петната от изпотяване върху дрехите са доста неприятен “моден детайл”. Но много по-лоша е неприятната миризма на пот, която се появява вследствие на прекаленото изпотяване. Иначе потенето е много важен механизъм на терморегулацията на тялото. Когато течността се отделя чрез кожата и се изпарява, намалява се повишената телесна температура, предизвикана от климатичните промени, движението или горещината. Едва през пубертета тя получава характерната миризма. В този период се активират потните жлези, така че миризмата на потта се различава от тази в детската възраст Като продукт на ендокринните жлези тя е олфактивно неутрална. 

  Потта е сладникава течност, която се отделя през потните пори, които наброяват около 4 милиона върху кожата и работят непрестанно. В особено стресови ситуации те усилено отделят течност, а това е идеална основа за размножаването на кожната флора.

  Всъщност, кожната флора е по-добре звучащото наименование за бактериите. Те са постоянни, макар и за щастие невидими “съквартиранти” върху нашата кожа и общо взето изпълняват полезни дейности. Неприятностите започват тогава когато поради прекаленото изпотяване кожната флора започне да се развива по-бързо, хранейки се с кожните отпадъци. Неприятната телесна миризма е най-очевидната последица от това действие. Време е да се алармира. Какво да направим? Да опитаме вълшебната сила на Кристалния камък, естествения минерал, който ви предлага сигурна защита срещу неприятната миризма на пот в продължение на 24 часа!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение