Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Acoderma Cosmetics

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

АЛОЕ ВЕРА КРЕМ ЗА ТЯЛО с био алое вера Освежава, успокоява, защитава!   Предназначение: Кремът за тяло с алое вера има лека текстура и прия..

23.00лв.

rating

Крем за ръце с екстракт от Лайка за увредена и суха кожа   Подхранващ и хидратиращ крем за ръце с екстракт от лайка и бисаболол, съдържащ ..

15.20лв.

19.00лв.

-20%
rating

Крем за ръце с Био Алое Вера за перфектно поддържани ръце   Кремът за ръце с алое вера, слънчогледово масло и масло от шеа осигурява интен..

15.20лв.

19.00лв.

-20%
rating

Крем за ръце с екстракт от Невен за предпазване на увредена, груба и суха кожа   Подхранващ и хидратиращ крем за ръце с екстракт от невен,..

19.00лв.

rating

Крем за ръце с 5% Урея за много суха и напукана кожа   Интензивно подхранващ и хидратиращ крем за ръце, съдържащ карбамид (урея) и глицери..

15.20лв.

19.00лв.

-20%
rating

Безплатна доствка над 70 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...