Здраве отвътре

Здраве отвътре

Продукти, допринасящи за подобряване качеството на живота, т. е. за опазване на здравето и облекчаване на редица здравословни проблеми, както и за забавяне процеса на стареене. Това са хранителни добавки под формата на витамини, минерали, препарати за подържане на жизнения тонус, за регулиране на апетита и прочистване на организма.
 "Dr. Förster" - Германия е знак за високо качество на лечебни продукти от природни екстракти. Създателят на фирмата Dr. Förster е лауреат на нобелова награда за приложението на фитопродуктите в медицината - Dr. Förster.
 Мотото на фирмата е „Природата винаги има право”. Тя държи извънредно за качествата на природните субстанции. Използва само естествени, чисти, природни съставки. В аптеките обикновено медикаментите съдържат до 15 % естествени продукти, а Dr. Förster 100%. Естествените продукти се приемат много по-ефективно и пълноценно от организма, за разлика от синтетичните продавани в аптеките.
 Фирмата на Dr. Förster е основана през 1927 г. и е реномирана фирма за производство и търговия на лечебни продукти в целия свят. Те произвеждат продукти за здравето, продукти за превантивна грижа на тялото, косата, кожата, козметика от биологичноактивни хранителни добавки и ефирни етерични масла.

Подробно

Показва 1 до 24 от 33 (2 страници)

Q-10 супер плюс за сърцето и кръвоносната система  Приложение: Като антиоксидант за защита на нервите и мозъка За поддържане работата на съ..

54.00лв.

rating

ROYAL MARIS КАПКИ детоксикация на организма от органични токсини 100% натурален продукт. Предназначение: Подходяща за детоксикация на организ..

28.20лв.

rating

АЛОЕ ВЕРА при нарушения на имунната система 100% природен продукт. Приложение: Укрепва имунитета Помага при нарушения на имунната систем..

63.50лв.

rating

БИОЦЕЛ ЧАЙ 100% природен продукт За комплексно прочистване на организма БИОЦЕЛ ЧАЙ е смес от най-висококачествени лековити билки. Съ..

23.50лв.

rating

ВИТАМИН Е капсули – Еликсир на младостта и плодовитостта 100% природен продукт. Приложение: Профилактика на дегенеративни заболявания. П..

54.00лв.

rating

Състав: чист витамин C, без добавки!!! Приложение: За отбраната на организма срещу вируси и бактерии При настинки и грип При интензивни з..

18.00лв.

rating

ВИТАМИНИ В-КОМПЛЕКС + АСЕ с фолиева киселина Състав: 100% природен продукт Комплекс витамини В Фолиева киселина Витамин А Витамин Е Витам..

39.00лв.

rating

Върболика за хормонално равновесие и ПМС 100% природен продукт. Приложение: За облекчаване на проблемите при ПМС За ускоряване метаболиз..

44.50лв.

rating

Със силата и качествата на един от най-старите растителни видове! Комбинацията на екстрактите от зелен чай и гинко билоба спомага те да се допълват..

34.80лв.

45.00лв.

-23%
rating

За какво помага:  За превенция на грип и настинки За укрепване на имунитета При вземане на антибиотици (антибиотерапия) В период на възста..

32.00лв.

rating

За здрави и силни кръвоносни съдове Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове, е една от най важните предпоставки ..

38.80лв.

54.00лв.

-28%
rating

100% природен продукт. Като уникална комбинация от водорасли и листа от млад ечемик, ЗЕЛЕН МИКС е 100% природен продукт със следните приложения: ..

34.00лв.

rating

Капсули с екстракт от зеленоуста мида и витамини Капсулите съдържат сух екстракт от новозеландска зеленоуста мида - Perna Canaliculus, витамините E..

70.40лв.

rating

  Черният кимион е легендарно растение с хилядолетна история, идващо от изтока. Ботаническото му название е Nigella Sativa, а маслото извличано от нег..

61.00лв.

rating

100% природен продукт Богат извор на наситени мастни киселини Какво е кокосово масло? Кокосово масло е едно от малкото ядливи масла, които мо..

48.50лв.

rating

Колаген за кожата, ставите и косата 100% природен продукт. Приложение: Действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчн..

32.30лв.

38.00лв.

-15%
rating

KОМБУЧА – за укрепването на имунитета 100% природен продукт. Приложение: Подпомага укрепването на имунитета Енергизира организма и го ос..

70.00лв.

rating

Състав: соев лецитин – главните му съставни части са колин и инозитол под формата на фосфат дилколин. Приложение: Важен за усвояването на мас..

32.00лв.

rating

Какво е Магнезиев цитрат?  Магнезият, този есенциален минерал за нашето тяло, е включен под формата на цитрат в препарата МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ ПЛЮС ВИТ..

45.90лв.

rating

Таблетки с магнезий и калций   Състав: минералите калций и магнезий в съотношение 2:1, малки количества силиций, желязо, фосфор, манган и мед. П..

69.20лв.

rating

  Много учени са вдъхновени от състава на маслото от КРИЛ (скаридоподобен, ракообразен зоопланктон), който състав дава възможност маслото от крил да б..

38.00лв.

rating

Приложение: Действа като антисептик в храносмилателната система Спомага регулирането на кръвното налягане Подпомага функционирането на кръво..

49.50лв.

rating

  Витамините и минералите са важни за нормалното функциониране на нашето тяло. Липсата на тези хранителни вещества води до постоянна умора, намален..

48.50лв.

rating

ПРОБИОС АКТИВ ПЛЮС капсули Приложение:  Регулира перисталтиката (дефекацията), особено на дебелото черво и предотвратява появата на запек П..

32.50лв.

rating
Показва 1 до 24 от 33 (2 страници)