Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Royal Maris Спрей - aнтисептик за кожата и лигавицата

Етикети: акне, декубитални рани, хигиена на устната кухина, хемороиди, възпаления на кожата, гъбични инфекции, неприятен мирис, крака, ухапвания от насекоми, изгаряния, белези, бебешка кожа, подсичане, дерматит

Royal Maris Спрей - aнтисептик за кожата и лигавицата

 • Производители Royal-life
 • Модел: RM Спрей
 • Наличност: В наличност
31.50лв.

Мощен антисептик за кожата и лигавицата.    Предназначение: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехур..

Мощен антисептик за кожата и лигавицата. 

 

Предназначение: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута.

 

Препоръки за употреба: Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта.  Времето за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. Противопоказания не са известни.

Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.

 

Приложение и действие: (Royal Maris спрей и Royal Maris гел):

 • Антисептик за кожата и лигавиците, приготвен от водата на чистото Адриатическо море, обогатен с кислород.
 • Само за 1 до 5 минути унищожават всички вредни микроорганизми, като в същото време спомагат за бързото възстановяване на засегнатите клетки и бързото заздравяване на рани. Поради това дезинфекцира и рехабилитира наранявания от всякакъв вид, стимулира зарастването на ожулвания, рани, декубитални рани и рани, причинени от диабет.
 • Действа антимикробно на бактерии, вируси и гъбички, предпазва от инфекции и възпаления, спира кървенето, намалява болката и сърбежа, подпомага бързото зарастване на рани.
 • Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията.Напълно естествено вещество, създадено чрез електролиза и катализация на морска вода.
 • Royal Maris спрей и гел съдържат едноатомен кислород, който унищожава микроорганизмите върху кожата и лигавиците, без да уврежда клетките.
 • Не предизвиква раздразнения.
 • Поради силните оксидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани.
 • След употреба в устната кухина остава солен вкус.
 • В случай на контакт с очите, те трябва да се изплакнат обилно с вода.

 

Забележка: Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца.

 

Състав: 99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

 

Опаковка: 100 мл.

Подобни продукти: Royal Maris Гел и Royal Maris Капки

 
Спецификация
Милилитър 100 мл.
Препоръки за употреба Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта.  Времето за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. Противопоказания не са известни. Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.
Състав 100% натурален продукт - 99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение