Royal Feet Гел срещу неприятната миризма на стъпалата | ZdraveiMoeZdrave.com

Връзка с нас

0897 812 727

  • Royal Feet Гел срещу неприятната миризма на стъпалата

Royal Feet Гел срещу неприятната миризма на стъпалата

13.90лв.

Предназначение: Дезодорира и освежава краката и свивките на базата на кристалния камък. Кристалният камък е естествено съединение, намиращо се в земни..

Предназначение: Дезодорира и освежава краката и свивките на базата на кристалния камък. Кристалният камък е естествено съединение, намиращо се в земните недра, което носи енергията на природата. Този природен минерал под формата на гел, подпомогнат от млени силикати с високо попиващо свойство и екстракт от розмарин, дава изключителен ефект при допълнителни грижи за кожата на стъпалата – премахва неприятната миризма и поема влагата.

 

Препоръки за употреба: Гелът се втрива с масажиращи движения върху чистата кожа или свивките на тънък слой.

 

Приложение и действие:

  • Не пречи за нормалното охлаждане на краката чрез изпотяване и не запушва порите, така че позволява на кожата да диша нормално – през летните месеци представлява истинска благодат.
  • Хидратантният гел е особено подходящ за свивките и за силно потящи се стъпала.
  • Освен че премахва неприятната миризма, гелът оставя слой от талк, който попива потта (намалява влажността) и намалява триенето при ходене. Нанася се на тънък слой, който за около 30 секунди попива в кожата.
  • Този продукт е особено подходящ за спортисти, хора със затлъстяване, лица, прекарващи по-голямата част от деня в затворени обувки, маратонки...
  • Препоръчваме в комбинация с Royal Feet - ароматизиран прах

 

Състав: Вода, етоксилат фет алкохол, изопропилов миристат, цетеарилов алкохол, натриев цетеарил сулфат, течен парафин, амониева стипца, хидроксиетилцелулоза, триетаноламин, полиоксиетилен монолаурат сорбат.

 

Опаковка: 100 мл

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение