Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Royal Cleaning

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Ефективен дезинфектант в почистването на всички повърхности в дома, на работното място, автомобила, мобилни телефони, дръжки за врати, компютърни клав..

26.50лв.

rating

Идеален дезинфектант за бързо, ефективно и лесно почистване на ръцете  Без отмиване   Съдържа: Natisol Денаториран алкохол - 70% Алое..

26.50лв.

rating

  Ароматизатор - премахва неприятната миризма 100% натурален продукт.   Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраня..

43.00лв.

rating

Комплект почистващи гъби FRESH – 4 броя в различен цвят! Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска..

15.60лв.

rating

Отпускаща вана с много натурални етерични масла. Лека и овлажняваща кожата, образува красива и богата пяна. Етеричните масла от маточина действат бала..

27.20лв.

rating

Премахва мазни, нишестени и протеинови остатъци от фурни, скари, тенджери и тигани, изработени от неръждаема стомана, както и огнеустойчиво стъкло и к..

30.00лв.

rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба)   Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарн..

19.80лв.

rating

Почистващ препарат за стъклокерамика  Изработен на базата на възобновяеми суровини   Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и ке..

29.50лв.

rating

Високо ефективен гел за почистване на тоалетната (WC гел)   За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни от ръба на..

29.00лв.

rating

Препарат за поддържане на хромирани повърхности Високоефективно средство за поддържане на хромирани повърхности. Действа антистатично и отблъсква п..

29.50лв.

rating

Многофункционален почистващ препарат Изключително средство за борба с неприятните миризми в канализацията, кофите за боклук, действа дезодориращо и..

45.00лв.

rating

Универсален почистващ препарат  за домакинството Високо-концентриран неутрален препарат за почистване на всички миещи се повърхност с аромат на ябъ..

24.00лв.

rating

Почистваща гъба FRESH - Избери си Цвят! Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска от бактериални и..

3.90лв.

rating

Препарат за ръчно измиване на съдове Високо-концентриран препарат за ръчно измиване на съдове със свеж аромат на ябълка. Произведен от естествени с..

24.00лв.

rating

Бутилка със спрей за пяна За разреждане и лесна употреба на Почистващите препарати. Особенно подходяща за Почистващ препарат за САНИТАРНИ помеще..

9.00лв.

rating