Royal Cleaning

Връзка с нас

0897 812 727

Royal Cleaning

Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

100% натурален продукт. Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причи..

43.00лв.

rating

Отпускаща вана с много натурални етерични масла. Лека и овлажняваща кожата, образува красива и богата пяна. Етеричните масла от маточина действат бала..

27.20лв.

rating

Мощен препарат за почистване на всички загорели остатъци от мазнини и храни Използва се за почистване на скари, фурни, стъклокерамични плочи Съдър..

30.00лв.

rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба) Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарни пом..

19.80лв.

rating

Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и керамични повърхности лесно и без усилие загорели остатъци от храна, пръски от мазнина, котлен камък..

29.50лв.

rating

Почистващ препарат за тоалетни (WC ГЕЛ) За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни. WC Гел успешно се справя с упо..

29.00лв.

rating

Препарат за поддържане на всякакви хромирани повърхности -кухненски плотове, електродомакински уреди, мебели и т.н. Оставя след себе си неповторим б..

29.50лв.

rating

Многофункционален препарат за ежедневно почистване на различни упорити замърсявания в домакинството и извън него отпушва канали Мощен препарат в бор..

45.00лв.

rating

Действа сигурно и отстранява с невероятна лекота всички видове мазнини, както и ежедневните замърсявания в домакинството Използва се за всички подов..

24.00лв.

rating

ПОЧИСТВАЩА ГЪБА FRESH - Избери си Цвят! Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска от бактериални и..

3.90лв.

rating

Благодарение на невероятната си почистваща сила, отстранява мазнините с лекота и позволява постигането на максимален ефект при миенето на съдове, без ..

24.00лв.

rating

За разреждане и лесна употреба на Почистващите препарати..

9.00лв.

rating