• Royal feet - срещу неприятната миризма на стъпалата

Royal feet - срещу неприятната миризма на стъпалата

  • Ex Tax: 17.80лв.
  • Производители Royal Sales International
  • Модел: ROYAL FEET
  • Наличност: В наличност
17.80лв.

100% натурален продукт. Освежаваща баня за грижи за стъпалата на базата на естествени неорганични соли Предназначение: Освежаваща баня за грижи ..

100% натурален продукт.

Освежаваща баня за грижи за стъпалата на базата на естествени неорганични соли

Предназначение: Освежаваща баня за грижи за стъпалата на базата на естествени неорганични соли. Ароматизираният прах, от който се приготвя разтворът за накисване на краката, възвръща на краката тяхната свежест, премахва неприятната миризма на стъпалата, помага за отстраняването на вроговените кожни клетки. По своя състав представлява смес от естествени неорганични соли, ароматизирана с естествен ментол – важна съставка на етеричното масло от люта мента.

Препоръки за употреба: 1 с.л. от праха се разтваря в 3-4 литра топла вода. Краката се накисват за 10-15 минути. Повтаря се 3-4 пъти седмично. Уморените крака възвръщат обратно свежестта си. Неприятната миризма изчезва за дълго време, ускорява се премахването на удебелена кожа.

Опаковка: 500 г

 

МАЛКИ СЪВЕТИ

ГРИЖИ ЗА СТЪПАЛАТА

Необходимо е краката да се мият всяка вечер, а след това да се подсушат и масажират.

Ако след дълго и уморително стоене краката ви са подути и отекли, погрижете се за тях като най-напред ги накиснете в освежаваща баня, към която сте прибавили екстракт, а след това с масажиращи движения нанесете балсама за стъпала. Комплектът за грижи за краката е най-подходящият избор за вашите крака, който ще им вдъхне нова свежест и сила.

ПОТЕНЕ НА КРАКАТА

  • Мийте краката си с топла вода, тъй като студената вода не може да изчисти добре потта и порите.
  • Използвайте редовно ароматизирания прах и гелът за грижи за краката от линията Royal Feet, по естествен начин предпазете краката и облекчете проблемите с изпотяването.
  • По-често сменяйте обувките си, за да могат напълно да изсъхнат отвътре и да се проветрят до следващото обуване.
  • Носете обувки, произведени от естествени материали.

100% натурален продукт.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение