Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Портмонета

Портмонета

Красиви, компактни и удобни портмонета от Avon. Всички изложени продукти са налични ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА! Намаления с до -80 % на още продукти можете да видите в раздел РАЗПРОДАЖБА Avon!

Показва 1 до 15 от 15 (1 страници)

Портмоне Abree е с "сolourblock" ефект.  Закопчава се с копче, вътре е с 1 x вътрешно отделение с цип и 6 слота за карти и един плосък отворен джоб о..

14.25лв.

rating

В бежово-розов нюанс, с добро разпределение 6 отделения за карти, 2 секции. Затваря се с цип. Има и отделение за монети, който се затваря с цип. Компа..

9.80лв.

rating

Перфектно за сезона!  Портмоне с много отделения в телесно, цвят крем и тъмносиньо с модерен color block ефект.  Материал: PVC  Размер: 19 x ..

13.50лв.

rating

Дамско портмоне Isha е в червен цвят, с  добро разпределение за карти. Затваря се с цип. Има и джоб за монети, който се затваря с цип. Компактно и удо..

15.90лв.

rating

Стилният портфейл е задължителен аксесоар за всяка модерна жена. Портмоне Kimberlee е стилен, модерен и практичен. Материал: ПВЦ  Размери: 12 х ..

5.00лв.

rating

Дамско портмоне Ladies pink от Avon е елегантно и модерно. Цвят: розов  Разпределение: затвяря се с цип, отделения за карти ​Редовна цена: 29..

20.90лв.

rating

Дамско портмоне Lime от avon е в модерни цветове и удобно разпределение. Цвят : лайм / черно / бяло Размери: 19.5 х 10 х 3.5 см. Материал: PV..

19.95лв.

rating

Портмоне от изкуствена кожа с "colour-block" ефект и мрежеста декорация в златисто. Закопчаване с метално копче. Вътре: отделение с цип, 2 отворени от..

22.40лв.

rating

Цвят: синьо със златисти шевове. Вътрешната част е с флорални акценти. Размери: 11 x 19 x 1.6 см Материал: PVC. Разпределения: Закопчава се с ци..

19.90лв.

rating

 Портмонето е в розово и сиво с ефект "colour block". Удобно и широко при отваряне. Закопчаване отпред с копче. Вътрешени отделения с цип и сл..

16.69лв.

rating

Дамско портмоне Sabella от Avon е елегантно и модерно в син цвят.  Разпределения: затвяря се с копче, има джоб с цип, място за снимка, отделения за..

20.90лв.

rating

Дамско портмоне Tierra Purse е елегантно и модерно. Цвят: бежов цвят, с ефект на змийска кожа. Разпределения: затвяря се магнитно копче. Има едн..

12.50лв.

rating

В сив цвят, с  добро разпределение за карти, затваря се с  интересно копче. Има вътрешен джоб с цип. Компактно и удобно. ​Редовна цена: 9.90 лв. Д..

6.90лв.

rating

Портмонето се затваря с цип от едната страна, а другата се затваря с копче. Има място за снимка и документи. Редовна цена 15 лв. До изчерпване на ..

7.50лв.

rating

Стилният портфейл е задължителен аксесоар за всяка модерна жена.  Разпределения: Закопчава се с тик так, секция за банкноти, монети, 3 отделения за..

6.50лв.

rating