Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Портмонета

Портмонета

Красиви, компактни и удобни портмонета от Avon на ниски цени. Всички изложени продукти са налични ДО ИЗЧЕРПВАНЕ НА КОЛИЧЕСТВАТА! Още продукти можете да видите в раздел РАЗПРОДАЖБА Avon!

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

 Мъжки черен портфейл Harley от изкуствена кожа с бял шев. Вътре: 5 слота за карти, отделение за монети с цип, основно отделение за банкноти, 2 отв..

26.89лв.

rating

 Черен портфейл с неравна структура и текстура. Вътре има джоб за банкноти и 3 отделения за карти, прозрачно отделение и джоб с цип. Материал: P..

29.99лв.

rating

Портмоне с цип, зелено със златисто Вътре има 4 слота за карти и джоб за бележки. Характеристики: PU, полиестер;  Размери: дължина 19 см, шир..

19.99лв.

rating

Елегантно портмоне с цип и технология RFID, за да защитиш банковите си карти. Има 4 слота за карти и плосък джоб за бележки. ТОВА Е СТРАХОТНО! R..

19.99лв.

rating

Червен правоъгълен портфейл с релефна шарка на изкуствена кожа от гущер, 3-странен цип и слотове за карти. Характеристики: PU размер: дължина..

23.95лв.

rating

Портмоне за монети или карти Ivy  Портмоне с прин на звезди за пари или разплащателни карти. Принт, ЕКСКЛУЗИВЕН за Avon! С РАЗМЕР НА КРЕДИТНА..

13.99лв.

rating

Портмонето се затваря с цип от едната страна, а другата се затваря с копче. Има място за снимка и документи. До изчерпване на количествата!..

7.50лв.

rating

Стилният портфейл е задължителен аксесоар за всяка модерна жена.  Разпределения: Закопчава се с тик так, секция за банкноти, монети, 3 отделения за..

6.50лв.

rating

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...