Категории

Връзка с нас

0897 812 727

За ходила

За ходила

Разпродажба на аксесоари за ходила от Avon.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Възглавнички за високи обувки, която се грижи за удобствтото на стъпалата и техния комфорт. Комплект от 2;   Материал: PU, Полиестер; Цвят: зла..

5.39лв.

rating

Двустранна пила за стъпала - едната страна заглажда загрубялата кожа, а другата полира стъпалата.  Може да се използва върху сухи и мокри крака. ..

4.80лв.

rating

Ексфолиращи чорапи с гликолова киселина и екстракт от алое вера Ексфолиращи чорапи – професионална терапия за домашна употреба:  готови за уп..

6.50лв.

rating

Лесен за употреба, отстранява грубата кожа и оставя стъпалата гладки Позволява бързо и лесно отстраняване на грубата кожа Оставя стъпалата гла..

7.00лв.

rating

Инструментът включва:   Четка за почистване на ноктите на краката  Пила за отстраняване на груба, твърда кожа от петите  Пемза за отстранява..

4.95лв.

rating

Съдържа: нокторезачка пила за нокти пила за стъпала разделители за пръсти несесер Подходяща за подарък. Редовна цена: 15,00 лв. ..

10.50лв.

rating

3-в-1 Мултифункционален инструмент за педикюр отстранява грубата кожа и мазолите, за да те дари с гладки стъпала. Включва 3 инструмента за педикюр:..

6.90лв.

rating

Двустранна пила за пети за отстраняване на груба кожа и лесно изглаждане. С по-груба част за ексфолиране и по-гладка част за изглаждане на стъпалата. ..

5.39лв.

rating

Четката 2-в-1, отстранява грубата, суха кожа, за лесно почистване на нотките и стъпалата Материал: пластмаса Дължина: 17 см Редовна цена: 7,9..

4.99лв.

rating