Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: уста, устна кухина, лош дъх, афти, кариес, абсцес

Роял нано четки за зъби

9.50лв.

АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ, ОСНОВАВАЩА СЕ НА СЪЧЕТАНИЕТО ОТ ДВА ВИДА ПОЧИСТВАЩИ ВЛАКНА, С НАНОПОКРИТИЕ ОТ СРЕБЪРНИ ИЛИ ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ Среброто и зл..

Опции

АНТИБАКТЕРИАЛНА ТЕХНОЛОГИЯ, ОСНОВАВАЩА СЕ НА СЪЧЕТАНИЕТО ОТ ДВА ВИДА ПОЧИСТВАЩИ ВЛАКНА, С НАНОПОКРИТИЕ ОТ СРЕБЪРНИ ИЛИ ЗЛАТНИ ЧАСТИЦИ

Среброто и златото се използват от хиляди години за справяне с бактериите, вирусите и гъбичките. Те са доказани природни антисептици. Сребърните и златните частици блокират инфекциозните процеси и подпомагат естествената защитна сила на човешкия организъм. Действат върху патогенните микроорганизми, като спират тяхното размножаване. При контакт със сребърните или златните йони, патогенните микроорганизми загиват за минути. За бактериите е невъзможно да придобият резистентност към среброто и златото.

Развитието на нанотехнологиите и прилагането им в производството на четки за зъби позволява добавянето на сребро или злато към влакната. Нано Сребро и нано златото във влакната на РОЯЛ НАНО ЧЕТКИ ЗА ЗЪБИ позволяват унищожаването по естествен начин на полепналите по влакната бактерии, поради което четките не се нуждаят от допълнително стерилизиране.

При намокрянето на четките, от влакната се освобождават сребърни или златни йони, които способстват предпазването на устната кухина от бактерии, като ги елиминират и предотвратяват последващо размножаване. При контакт с вода, финото сребърно или златно покритие освобождава отрицателно заредени йони, които убиват бактериите като блокират жизнените им процеси. Четките имат мощно антибактериално, успокояващо, детоксикиращо и почистващо действие. Благодарение на тях, имаме на разположение един елегантен способ за поддържане на устната кухина в чист и свеж вид.

Конструкция на нано четка

Конструкция:

 • Отлична комбинация на два вида почистващи нановлакна от висок клас.
 • Дръжка е гумирана в зоните на палеца и дланта, за да се избегне приплъзването.
 • Главата на четката, както и дръжката, са с ергономичен дизайн и позволяват лесно достигане до всяко място в устната кухина. Постига се удобен захват за оптимално използване на четката, без да се увреждат венците и зъбите.
 • Две дължини на влакната.
 • Късите, по-твърди влакна премахват плаката, образуваща се върху повърхността на зъбите, както и остатъците от храна и зъбния камък.
 • Дългите фини влакна премахват остатъците от храна на труднодостъпните места между зъбите и масажират венците.
 • Влакната са подходящи и за чувствителни венци.

 

Свойства:

 • Меките влакна позволяват проникване на труднодостъпните за почистване места, а по-твърдите масажират и почистват зъбите и венците.
 • Четките са с висок клас нановлакна, чрез които се осигурява антибактериален ефект.
 • Чрез използването на четките се предотвратява развитието на бактерии в устната кухина.
 • Четките не се нуждаят от допълнително стерилизиране.
 • Главата на четката, както и дръжката имат ергономичен дизайн и позволяват лесно достигане до всяко място в устната кухина, без увреждане на венците и зъбите.

 

Употреба: За постигане на максимален ефект от комбинацията на двата вида почистващи влакна, имайте предвид, че основните правила за добро почистване на зъбите са от изключителна важност.

 

Поддръжка: Измивайте четката старателно под течаща вода и я оставяйте да се изсушава добре, без да я поставяте в кутия или да покривате главата с капаче.

 

Опаковки: Четките се предлагат опаковани по 1 брой и в комплект по 4 броя.

Спецификация
Брой 1 бр.
Препоръки за употреба Измивайте четката старателно под течаща вода и я оставяйте да се изсушава добре, без да я поставяте в кутия или да покривате главата с капаче.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727