ᐉКомплект за коса | пърхот и косопад | ZdraveiMoeZdrave.com
Категории

Връзка с нас

0897 812 727

  • Комплект за коса

Етикети: косопад, сърбеж, пърхот, мазна коса

Комплект за коса

  • Производители Dr.Förster
  • Модел: Dr.F - 13
  • Наличност: Изчерпан
46.00лв.

100% натурален продукт  КОМПЛЕКТ ГРИЖИ ЗА КОСАТА срещу появата на пърхот, сърбеж и преждевременен косопад.   Препаративната козметика не предпол..

100% натурален продукт

 КОМПЛЕКТ ГРИЖИ ЗА КОСАТА срещу появата на пърхот, сърбеж и преждевременен косопад.

  Препаративната козметика не предполага само грижи за кожата, но и за скалпа, кожата на главата и косата. Косата е украшение за всеки човек, особено за жените. Но за да бъде украшение, тя се нуждае от най-много грижи. Изследванията показват, че малко хора са напълно доволни от състоянието на косата си. Често пъти тя е или прекалено мазна, или прекалено суха, тънка, без блясък… Изглежда обаче, че решаваме да се грижим по-сериозно за нея едва когато започнем да я губим. Но в повечето случаи тогава е твърде късно за това. 

  Преждевременният косопад не е само проблем при мъжете. С остаряването и жените са все по-засегнати от това неприятно явление. Агресивните козметични продукти атакуват кожата на главата и косата. Замърсената околна среда предизвиква чуплива и увредена коса. Стресът, нарушеното снабдяване на косъма с важни хранителни вещества, могат да доведат до преждевременно опадане на косата. Какво представлява косата? Косата представлява кожен израстък, наброяващ между 80000 и 150000 косъма, колкото средно има човек на главата си. На ден отпадат около 100. Това е естествено явление, тъй като опадалата коса просто е навлезла в заключителната фаза на своя жизнен цикъл. Косъмът нараства на ден с между 0,25 и 0,40 мм. Всеки косъм е малко чудо на природата със сложен строеж. Основата за здравата и силна коса е здравият скалп. За това са необходими витамини, минерали, протеини, както и следи от елементи. Естествено, тук се включват и редовните и правилни грижи. 

Комплектът съдържа: 100% натурален продукт

 

НАУЧИХМЕ… 

“ПОДАРЕТЕ НА КОСАТА СИ НОВ БЛЯСЪК БЕЗ НЕПРИЯТНИТЕ СНЕЖИНКИ” 

  Кожата на главата се възобновява и бели, което се вижда само с микроскоп. Когато тези люспички станат видими с просто око, тогава вече говорим за пърхот. Става дума за ускорено възстановяване на кожните клетки на главата, които при отпадането си представляват сух, бял прах, или пък малки натрупвания от мазни люспички.   Различаваме сух и мазен пърхот (когато мастните жлези произвеждат прекалено много себум). За появата на пърхота често пъти се обвинява стресът, който наистина е един от главните причинители, но той може да бъде подтикнат и от особената чувствителност на мъжките хормони по време на пубертета. Тази чувствителност е циклична и най-често е свързана с определени сезони на годината. Пърхота не допринася за косопада, но себореята, която понякога е съпроводена с пърхот, ускорява окапването на косата. 

  Някои проблеми с косата се решават по-бързо, но за да спрете пърхота, или прекаленото опадане на косата ще трябва да помогнете на косата да установи своя природен и нормален ритъм на живот, което означава поне три месеца целенасочени грижи. В сравнение с кожата цикълът на растеж и живот на косъма е значително по-сложен и наистина неповторим. 

  Мазната коса, пърхота, засиленият косопад и сърбенето се решават чрез основни грижи с помощта на продуктите, разработени не само за да подобрят и подхранват видимата част на косъма и скалпа, но и в същото време да работят за възстановяването на невидимата му част. RSI ви предлага препаратите на Dr. Förster – шампоан и тинктура, което са предназначени за целенасочени грижи за косата. 

  Те са изключително подходяща комбинация от витамини и билки, насочена срещу появата на пърхот, сърбеж и преждевременен косопад.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение