• Комплект за крака Аура

Комплект за крака Аура

  • Ex Tax: 38.00лв.
  • Производители Royal Sales International
  • Модел: Dr.F - 04
  • Наличност: В наличност
38.00лв.

активира, съживява, дезодорира краката и стъпалата  Съсържание на комплекта: Балсам за стъпала 125 мл  Екстракт за баня на стъпалата 125 мл Тв..

активира, съживява, дезодорира краката и стъпалата 

Съсържание на комплекта:

Балсам за стъпала 125 мл 
Екстракт за баня на стъпалата 125 мл
Твърда гъбка за ефикасно отстраняване на вроговената кожа. 


Балсам за стъпала

Освежава уморените стъпала, като ги прави меки и нежни. Предотвратява появата на мазоли, твърда вроговена кожа и “кокоши тръни”. съдържа ценни екстракти и етерични масла от лайка, див кестен, жалфия, розмарин, столистник и прешлица. 


Екстракт за баня за стъпала

Дарява отмора и свежест на уморените стъпала. Тази ценна баня включва етерични масла на 21 лечебни растения, като например евкалипт, люта мента, анасон, розмарин... Ароматното му действие отпуска, почиства порите в дълбочина. Банята се препоръчва при парещи, отекли стъпала, при вроговена кожа и мазоли, при твърда кожа на ръцете вследствие на тежка физическа работа... 
Препоръки при употреба: 

Банята за стъпала се приготвя в 5 литра вода (35oC), в която се изсипва съдържанието на 1 мерителна капачка от екстракта. Стъпалата се накисват за десетина минути, след което се измиват с чиста вода. Върху вече подсушените стъпала с двете ръце се втрива балсамът за стъпала, като се масажират около две минути. Намазва се и кожата между пръстите. 
Препоръчва се редовен, кратък, но интензивен масаж на стъпалата с балсама преди физически натоварвания или след тях. 
При вроговена кожа и мазоли, след накисването на краката критичните места се изтъркват с намокрената твърда гъбка, а след това се намазват с балсама за стъпала. 
 

Опаковка: 2 х 125 мл.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение