Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Biophotone

Biophotone

"Biophotone International" - Германия разработва биоенергетични продукти, характери за т. нар. информационна медицина, както и на принципите на биорезонансната терапия.

Областите на приложение на технологията Biophotone са различни, почти без ограничения, и независимо от определена индустрия.

През последните години се наблюдава тенденция, която навлезе в биотехнологичните изследвания и развитие: назад към природата! 

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Биофотоните са бъдещето на 21 век! Картата ви дава възможност да пробвате и нагледно да се уверите в начина, по който биотехнологичната информация въз..

63.00лв.

rating

Чипове за крака Foot fit serie Foot Fit Chip – за здрави крака !     Foot Fit Chip (Чипът за крака) е прекрасно малко и надеждно биотехнологи..

57.00лв.

rating

Чипове за мобилен телефон Phone Guard Специални алуминиеви чипове Предпазват от нежеланите лъчения на мобилния телефон Не оказват влияние въ..

48.00лв.

rating

Чипове за мобилен телефон Phone Guard SWAROVSKI кристали   Предимства: Защитна функция: предпазват от нежеланите лъчения на мобилния телеф..

54.80лв.

rating

Чипове за спокоен сън Sleep protection system     Според най-новите изследвания повече от 50% от хората страдат от безсъние. Ако и вие сте част ..

59.00лв.

rating