Връзка с нас

0897 812 727

Филтър за питейна вода

 • Ex Tax: 85.00лв.
 • Производители Instapure
 • Модел: FV
 • Наличност: В наличност
85.00лв.

Чиста питейна вода с добър вкус директно от водопроводния кран!Филтърът за вода Watyer Pik Inspature се монтира много просто върху всеки кран, а благо..

Чиста питейна вода с добър вкус директно от водопроводния кран!

Филтърът за вода Watyer Pik Inspature се монтира много просто върху всеки кран, а благодарение на многостепенната и ефикасна филтрация получената вода е с чудесен вкус, където и когато го пожелаете. Боравенето с него, както и принципът на работа също са много прости: предфилтърът задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби. Главният филтър с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, живак, органични химикали).

 • Подобрява качеството на питейната вода в 90 страни по света.
 • Чрез ефикасно и многостепенно филтриране се получава чиста и прясна вода с добър вкус – когато и където пожелаете.
 • Най-голямото му предимство е пречистването на водата в момента на ползване.
Работният принцип на този филтър за вода е прост. Използването на качествени компоненти дава чиста и прясна вода с добър вкус.
Предфилтър задържа ръждата, пясъка и седиментите.
Главният филтър с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали. Пречиства водата от тежки метали като живак, олово, кадмий, уран, арсен, кадмий, алуминий и други.

 • Използва се само при водопроводни инсталации от градския водопровод, където водата е микробиологично сигурна.
 • Има същите свойства, приложения и функции като Хромиран филтър за вода
 • Филтър за вода е освен практичен и прекрасно украшение за нашите домове
 • Съчетание на модерна визия и практичен дизайн
 • Вложките на Филтър за вода и Филтър за вода хром са идентични (един и същ модел)

Предимството на този Филтър за вода е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на проточния филтър можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.

Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор.

Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене:
- прекъсвачът е обърнат вертикално (сочи нагоре): филтрирана вода за пиене и готвене
- прекъсвачът е обърнат настрани (водоравно): нефилтрирана вода за миене на съдове, чистене

Важна забележка: при системи с така наречените бойлери с ниско налягане (когато върху марката на бойлера е обозначено “0 bar”) задължително е ползването на т.нар. “T” вентил (купува се в специализираните магазини за водопроводни части).

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение