Връзка с нас

0897 812 727

Вложка на филтъра за вода

  • Ex Tax: 20.00лв.
  • Производители Instapure
  • Модел: FV- UL
  • Наличност: В наличност
20.00лв.

ВЛОЖКАТА НА ФИЛТЪРА ЗА ВОДА е негова съставна част. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. н..

ВЛОЖКАТА НА ФИЛТЪРА ЗА ВОДА е негова съставна част. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата). Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния кран с помощта на приложения адаптор. Уредът има два отделни изхода, като чрез просто завъртане на прекъсвача може да се използва за получаване на филтрирана вода за пиене и готвене, както и на нефилтрирана за миене.

Тази вложка е съставна част на ФИЛТЪРА ЗА ВОДА и ФИЛТЪР ЗА ВОДА - хромиран – всъщност ВЛОЖКАТА на филтъра за вода представлява ГЛАВНИЯ ФИЛТЪР, който с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата и отстранява предимно хлора, както и другите вредни елементи.

Препоръки при употреба: Новата вложка се поставя лесно, чрез отвиване на капака, а след това отново се завива. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 700 литра вода през филтъра, т.е. най-малко веднъж на три месеца (при захабена вложка всички вещества, които филтърът трябва да спре могат отново да проникнат във водата).

Забележка: При подмяна на вложката на филтъра поставете прекъсвача отвесно, т.е. в позиция за филтрирана вода и пуснете водата да тече около 2 минути.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение