Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Филтри за вода

Филтри за вода

"INSTAPURE" – САЩ – филтри за питейна вода, е първата система за пречистване на чешмяна, изобретена през 1975 г. във Форт Колинс, Колорадо. След повече от 40 години на иновации "INSTAPURE" създава индустрия, разпространена в над 30 държави по целия свят.

  • Чиста вода директно от водопроводния кран!
  • Подобрява качеството на питейната вода в 90 страни по света.
  • Чрез ефикасно и многостепенно филтриране се получава чиста и прясна вода с добър вкус – когато и където пожелаете.
  • Най-голямото му предимство е пречистването на водата в момента на ползване.
  • Работният принцип на този филтър за вода е прост. Използването на качествени компоненти дава чиста и прясна вода с добър вкус.
  • ПРЕДФИЛТЪР – задържа ръждата, пясъка и седиментите от тинята, която с години, дори с десетилетия се е отлагала на дъното на големите водопроводни тръби.
  • ГЛАВНИЯТ ФИЛТЪР с помощта на активния въглен намалява твърдостта на водата (котлен камък) и отстранява предимно хлора, както и останалите канцерогенни и опасни за здравето химикали (пестициди, индустриални течни отпадъци, органични химикали…) Пречиства водата от тежки метали като живак, олово, кадмий, уран, арсен, алуминий и други.
  • Използва се само при водопроводни инсталации от градския водопровод, където водата е микробиологично сигурна.

ПРЕДИМСТВОТО на този ФИЛТЪР ЗА ВОДА е в неговата проточност, т.е. в това, че пречиства водата в момента, в който я използваме. Филтрираната вода, която не се използва веднага, губи своите качества и може вторично да се замърси, затова чрез употребата на ПРОТОЧНИЯ ФИЛТЪР можем във всеки момент да пием чиста и свежа вода с добър вкус.

Препоръки при употреба: Филтърът за вода се поставя много лесно върху водопроводния (стандартен) кран с помощта на приложения адаптор.

Виж всички сертификати за качество ТУК

Как се монтира? Бързо и лесно! Без да са необходими инструменти за сглобяване. Виж видеото:

 

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

ВЛОЖКАТА НА ФИЛТЪРА ЗА ВОДА е негова съставна част. Препоръчва се вложката да се подменя след протичането на около 800 литра вода през филтъра, т.е. н..

20.00лв.

rating

Чиста питейна вода с добър вкус директно от водопроводния кран!   Филтърът за вода Watyer Pik Inspature се монтира много просто върху всеки кран..

85.00лв.

rating

Чиста питейна вода с добър вкус директно от водопроводния кран! Има същите свойства, приложения и функции като Филтър за вода Хромираният фи..

95.00лв.

rating