Връзка с нас

0897 812 727

МОП Универсална кърпа за почистване на под

  • Ex Tax: 32.00лв.
  • Производители Royal Cleaning Eco-Line
  • Модел: MOP U
  • Наличност: В наличност
32.00лв.

МОП УНИВЕРСАЛНА КЪРПА ЗА ПОДУниверсална кърпа за прецизно влажно почистване на големи повърхности, в практичен сив цвят.Магията на микровлакната и ВОД..

МОП УНИВЕРСАЛНА КЪРПА ЗА ПОД

Универсална кърпа за прецизно влажно почистване на големи повърхности, в практичен сив цвят.

Магията на микровлакната и ВОДАТА – хигиенично чисто без химически добавки, ефикасно отстранява прах, мръсотия, мазнини и нечистотии без всякакви усилия, не оставят след себе си остатъци от мръсотия и насъбрани нечистотии върху пода, което предотвратява размножаването на бактериите.

Забърсването с КЪРПАТА за СУХО ЧИСТЕНЕ замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с УНИВЕРСАЛНАТА КЪРПА – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода с Аква кърпа). 

Микровлакната от двете страни на кърпите за МОП, ефикасно отстраняват нечистотиите от шкафчетата, краката на масите и т.н.

Препоръки при употреба: Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение