Категории

Връзка с нас

0897 812 727

МОП

МОП

МОП - ПРОФЕСИОНАЛНА ПРОГРАМА ЗА ПОЧИСТВАНЕ

 

 • Магията на ултрамикровлакната и ВОДАТА: хигиенично чисто без химически добавки.
 • Ефикасно отстранява прах, замърсявания, мазнини и нечистотии без всякакви усилия.
 • Не оставят след себе си остатъци от замърсяване и насъбрани нечистотии върху пода, което предотвратява размножаването на бактериите.
 • Кърпите са издръжливи, трайни, лесно се поддържат, изработени са от ултрамикровлакна и микровлакна.
 • Лесен за употреба - без физически усилия, без уморителното навеждане, пести се време и енергия.
 • Забърсването с кърпата за сухо чистене замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с универсалната кърпа - класическото миене на подове, при което е необходима само вода.
 • Сухото преди мокрото чистене дава най-добри резултати, тъй като кърпата за сухо чистене има уникалната способност да събира и задържа в себе си прахта, космите и по-големите частици. Винаги се използва суха, без вода.
 • След използване изтръскайте кърпата за сухо чистене или леко изчеткайте насъбрания прах и сухи нечистотии, преди да я изперете.
 • В зависимост от желанията и нуждите, с МОП могат да се почистват подове, стени, тавани (всички миещи се повърхности, с изключение на бетон)
 • Възможност за чистене дори и на труднодостъпни места, благодарение на подвижната конструкция и телескопичната дръжка.
 • Заоблените краища на МОП правят чистенето на ъглите и тесните пространства лесно и просто.
 • Ултрамикровлакната от двете страни на кърпите ефикасно отстраняват нечистотиите от шкафчетата, краката на масите, различните ниши. Проектирани за съвършено прилягане към държача.
 • Поради лесната им употреба (пестене на време) и резултатите от почистването (отстранявне на бактериите), се препоръчва за почистване на болници, училища, детски градини, хотели, офиси.
Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Държачът е лек и компактен, с позиция " отключено" и "заключено". Ползва се в комбинация с телескопична дръжка автоматична или телескопична дръжка ..

58.50лв.

rating

Комплектът включва:  Телескопична дръжка за МОП АВТОМАТИЧНА Държач за кърпа МОП универсална кърпа за под   ЛЕСНО,  ИКОНОМИЧНО, ХИГИЕ..

162.20лв.

rating

Комплектът включва:  Телескопична дръжка за МОП СТАНДАРТНА Държач за кърпа МОП универсална кърпа за под   ЛЕСНО,  ИКОНОМИЧНО, ХИГИЕН..

115.80лв.

rating

Комплектът включва:  Телескопична дръжка за МОП АВТОМАТИЧНА Държач за кърпа МОП универсална кърпа за под МОП многофункционална кърпа ..

188.40лв.

rating

Комплектът включва:  Телескопична дръжка за МОП СТАНДАРТНА Държач за кърпа МОП универсална кърпа за под МОП многофункционална кърпа  ..

144.80лв.

rating

МОП КЪРПА ЗА ПРОЗОРЦИ Практична новост в нашата програма - с почистваща част, изработена от материала (ултра микровлакна) на кърпите за прозорец. Т..

32.00лв.

rating

МОП КЪРПА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсва..

30.00лв.

rating

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КЪРПА ЗА МОП Комбинирана кърпа за влажно и за сухо почистване на големи повърхности. Специално разработена за силно замърсени и с..

32.00лв.

rating

МОП УНИВЕРСАЛНА КЪРПА ЗА ПОД Универсална кърпа за прецизно влажно почистване на големи повърхности, в практичен сив цвят. Магията на микровлакна..

32.00лв.

rating

Дръжката е с лек алуминиев корпус Удобна ръкохватка Фиксира се чрез завъртане и затягане Дължина : 100 - 180 см. Ползва се в комбинация с д..

30.00лв.

rating

Дръжката е със сив цвят и дължина от 115 до 175 см, с гумирана горна част ( за избягване на приплъзването) и стабилна ръкохватка за по-удобно захващан..

80.10лв.

rating