Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Аква кърпа за активиране на водата

Етикети: кърпа от микровлакна, чист дом, лична хигиена

Аква кърпа за активиране на водата

30.00лв.

Аква кърпа за активиране на водата 100% натурален продукт. Използва се в домакинството и извън него, за активиране на водата и за мокро почиства..

Аква кърпа за активиране на водата

100% натурален продукт.

Използва се в домакинството и извън него, за активиране на водата и за мокро почистване на всички повърхности без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, санитарна керамика, мебели, леки коли).

Почистващата сила е и сила на пране! Може да се прилага за пране на дрехи – ръчно или в перални машини, до 30 oC без перилен препарат.

Идеален естествен компрес при температура и болки.  

 

Как почистват Аква Кърпите?

Чисти с активираната вода - Akwa кърпите активират водата и пренасят нечистотиите! Което значи, че с Akwa кърпите можем да забърсваме, да перем СЪС и ВЪВ водата, която е активирана, но не и да търкаме или полираме. 

 

Как действа? 

Активираната вода обвива нечистотиите, меката кърпа поема водата и заедно с това пренася нечистотиите. Така влакното е в състояние да поеме и транспортира 500% повече тежест от собственото си тегло.

Поради капилярния си ефект кърпата е в състояние, след като е поела всичката нечистотия, да я отдели заедно с всичките микроорганизми. Така че с леко потапяне в обикновена неподвижна вода кърпата се почиства сама!

Така почиства AKWA! По естествен начин, без химически добавки. AKWA кърпата остава чиста, хигиенична и без мирис, готова за повторно използване.

 

Защо AKWA кърпа?  

Копринено блестяща, нежна кърпа, истинско чудо на природата във вашия дом!

 • С AKWA пестите време, сили и енергия, които са ви необходими при класическото чистене, а също така и финансови средства (защото не са ви необходими химикали)
 • Опазвате своето здраве и повече от всичко – щадите и опазвате природата! Akwa с размер 23x18 см е достатъчна за активирането на 10 до 15 л вода.
 • AKWA кърпата се използва в домакинството и извън него – за активиране на водата и мокро чистене на всякакви повърхности, без ограничения (плочки, паркет, стъкло, прозорци, врати, санитарна керамика, мебели, пластмаси о т.н.) 
 • Можете също така чудесно да почистите автомобила си – както отвътре, така и отвън – без дори една капчица перилен препарат!
 • Активираната вода, с която сте чистили може да се използва за поливане на стайни и градински цветя – резултатите ще ви изненадат приятно!
 • 100% натурален продукт.

 

Предимства:

 • Почистващ ефект: активиране на водата и изключително силно привличане на нечистотиите (задържат а после отделят напълно нечистотиите при допир с водата – сами се чистят). 
 • Добавки при чистене: не са необходими ( никога не използвайте Akwa кърпите в комбинация с почистващи средства) 
 • Повърхности: за чистене на всякакви повърхности без ограничения – отстранява нечистотиите от всички повърхности без остатък (отстранява бактериите от третираните повърхности); използва се за поддържане на личната хигиена. 
 • Поддържане: кърпите се изчистват чрез просто изпиране във вода (след употреба изперете добре Akwa кърпата, изцедете я според инструкциите, изтръскайте я и я прострете да изсъхне – да не се суши върху силно нагрети повърхности – радиатори, силно слънце...)

 

Приложение на Аква Кърпа: 

 1. Поставяте своята AKWA кърпа в неподвижна вода, например в умивалник, леген, кофа или вана и в същия момент водата се активира. Идеалната температура на водата е 20ºС, а максималната температура не бива да превишава 30ºС. 
 2. В зависимост от замърсеността на повърхността измийте я с повече или по-малко влажна AKWA кърпа без да я притискате (бършем полека, без т.нар. търкане). 
 3. Поставете отново AKWA кърпата във вода, сгънете я на две, изцедете я добре и още веднъж минете с нея по същата повърхност, за да отстраните остатъците влага. Ако не сте доволни от първия опит, повторете двете последни действия – ще бъдете впечатлени
 4. След чистене изперете основно AKWA кърпата в чиста вода. Отново я сгънете два пъти преди да я изцедите – така се предпазват влакната. След това изтръскайте кърпата и я прострете да съхне.

 

Състав: 100% дървесна целулоза

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение