Кърпа за【почистване на оптика】| ACT | ZdraveiMoeZdrave.com

Връзка с нас

0897 812 727

  • Кърпа за почистване на оптика

Кърпа за почистване на оптика

7.00лв.

Размер: 15 х 20 см Цвят: лилав RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ    Всяка година се използват милион..

Размер: 15 х 20 см

Цвят: лилав

RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ 

  Всяка година се използват милиони тонове различни почистващи химически препарати, които замърсяват почвата и водата. Замърсяването на околната среда се превръща в основен проблем, върху който за щастие можем да влияем, в това число използвайки кърпите, включени в професионалната програма от микровлакна. Кърпите от микровлакна са в основата на едноименната програма.

  По много причини кърпата от микровлакна с основание се нарича екологична, дори и “вълшебна”. Тя действа както на сухо – чрез статичното електричество, така и на влажно – капилярно, така че способността и да попива е четири пъти по-голяма от самата маса на кърпата. Така прахът, мръсотията и мазнините остават в микровлакната. Вълшебството на кърпите от микровлакна се крие в тяхната необикновена структура – фината тъкан, представляваща микровлакна. Якостта и фината им структура са постигнати в резултат на една специална текстилно-технологична процедура, чрез която получените влакна са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. такава фина тъкан може да обере дори и най-дребните и трудно достъпни частици мърсотия. 

  Всяко влакно (видимо с помощта на електронен микроскоп) се състои от 1056 компримирани отделни влакна. Редуващите се слоеве от по 5 полиамидни и 6 полиестерни позиции многократно увеличават повърхността на влакното, което свързва към себе си нечистотиите.

  • Съставени са от уникални микровлакна - 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. 
  • Привличат праха, нечистотиите, бактериите и достигат навсякъде.

  Благодарение на свойствата си микровлакната отстраняват 99% от бактериите в третираните повърхности. Те са с положителен заряд, така че привличат негативните частици на нечистотиите. Именно поради това че мръсотията е с негативен, а кърпите от микровлакна – с положителен заряд – чистенето с вълшебните кърпи от микровлакна революционно се различава от онова с обикновените, класически кърпи (които както и прахта са с негативен статически заряд). Затова при чистене с обикновена кърпа мръсотията само се размазва, докато кърпата от микровлакна я отстранява още с първото избърсване.

Механизъм на действие:

Кърпите от микровлакна могат да се използват по няколко начина, тъй като притежават ефикасно действие

  • НА СУХО - чрез статично електричество (с помощта на положителния заряд) привлича и свързва праха и нечистотиите подобно на магнит 
  • НА ВЛАЖНО - за отстраняване на мазни вещества; попиват влагата капилярно – затова тяхната способност да попиват е четирикратно по-висока от масата на самата кърпа - прахът, мазнините и нечистотиите остават в микровлакната 
  • С ПАРА – чрез турбо-парния ефект се постига по-голяма почистваща сила - парата  разтваря мазнините, така че микровлакната ги всмукват още по-бързо.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение