Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Кърпа за кухня

Кърпа за кухня

 • Производители ACT
 • Модел: KK-ACT
 • Наличност: В наличност
20.00лв.

Със специфична структура – идеална помощ за чистотата в кухнята! Кърпата за кухня е изработена по специална технология и е предназначена за по-лесн..

Със специфична структура – идеална помощ за чистотата в кухнята!

Кърпата за кухня е изработена по специална технология и е предназначена за по-лесното поддържане на чистотата на повърхностите в кухнята, без използване на препарати. Има специфична оребрена структура, спомагаща за по-лесното отстраняване както на по-едрите, така и на по-дребните остатъци от храна, като трохи и др.

Същевременно, тази структура помага за по-бързото изсъхване на кърпата, което от своя страна забавя растежа, размножаването и разпространението на бактерии върху кърпата.

Кърпата е снабдена с многофункционален и полезен елемент, представляващ ъгъл, подсилен с по-груб абразивен слой. С негова помощ лесно може да отстраните по-упорити замърсявания.

Кърпата притежава всички свойства на останалите продукти от ултрамикровлакна, като електростатичния ефект при почистване на сухо и капилярния ефект при почистване на влажно.

 

Предназначение:

 • За почистване на кухненски повърхности, маси, работни плотове и повърхности, кухненски шкафове и рафтове.
 • За почистване на електрически и газови печки, керамични плочки, абсорбатори, кранове, мивки.

 

Препоръки за употреба:

Кърпата се сгъва двукратно и по този начин се получават 8 работни повърхности. С леки движения кърпата се прокарва по повърхностите, които желаем да почистим.

При чистене кърпата не бива да се мачка. За събиране на по-големи частици храна, като например трохи хляб, кърпата се използва суха. За отстраняване на петна от мазнини или мляко, кърпата се използва влажна.

За по-упорити замърсявания се използва абразивния ъгъл. За да запази ефективността си при отстраняване на петна от мазнини и други по-сериозни замърсявания, е важно кърпата да се поддържа правилно.

 

Поддръжка:

 • За да защитим околната среда и да намалим използването на детергенти, препоръчваме кърпата да се пере по-често, преди да се замърси силно.
 • Изпирайте кърпата с топла вода и екологични, безвредни и неагресивни препарати.
 • Изплаквайте добре кърпата и отстранявайте събраните в нея трохи и други остатъци, за да запазите ефективността й.
 • При наличие на повече кърпи от ултрамикровлакна, може да се перат в пералнята на температура до 92 ̊С и да се сушат в сушилня до 92 ̊С. Не използвайте избелващи препарати и омекотители, тъй като те намаляват ефективността на кърпите. Перете ги отделно от други тъкани, за да запазите качествата им.
 • След пране кърпата може да промени малко цвета или размера си, но това не оказва влияние на почистващата способност.

 

Състав:

Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® ултрамикровлакна, което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната.

Забележка: Кърпите със знак на ACT са идентични с тези на RSI (Royal Cleaning Eco-Line) Продуктите са произведени в един завод с всички сертификати за качество.

Размери: 30 х 30 см

Спецификация
Размер 30 х 30 см
Цвят Оранжев
Предназначение Със специфична структура – идеална помощ за чистотата в КУХНЯТА! За почистване на кухненски повърхности, маси, работни плотове и повърхности, кухненски шкафове и рафтове. За почистване на електрически и газови печки, керамични плочки, абсорбатори, кранове, мивки.
Препоръки за употреба Кърпата се сгъва двукратно и по този начин се получават 8 работни повърхности. С леки движения кърпата се прокарва по повърхностите, които желаем да почистим.
Състав Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® УЛТРАМИКРОВЛАКНА (утра микрофибър), което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната. Забележка: Кърпите със знак на ACT са идентични с тези на RSI (Royal Cleaning Eco-Line) Продуктите са произведени в един завод с всички сертификати за качество.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение