Екологично чистене и пране

Екологично чистене и пране

RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ

"ROYAL CLEANING eco-line е нова екологична линия на продукти за почистване, която ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу мръсотията, нечистотиите изчезват с лекота. Повечето препарати са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. 

При производството на продуктите от линия RC са използвани естествени растителни суровини - кокосово масло, палмово масло от ядки, както и картофена и царевична скорбяла. Използването на вредни за околната среда вещества в нашата компания, ние отхвърляме категорично!

Опазване на околната среда и осигуряване на качеството са водещите принципи на нашата корпоративна политика. Опазването на природната околна среда и по този начин на живот на бъдещите поколения е специална грижа за нас. Както и създаване и поддържане на висок стандарт за качество. Продуктите са със специална предпазваща капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца. Правилното дозиране спестява разходи и защитава околната среда.

Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

100% натурален продукт. Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причи..

36.55лв.

43.00лв.

-15%
rating

Какво може да се пере с балсам за вълна? Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельо Всякакъв вид дрехи: вк..

18.00лв.

rating

Какво може да се пере с балсам за вълна? Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельо Всякакъв вид дрехи: вк..

17.00лв.

rating

Мощен препарат за почистване на всички загорели остатъци от мазнини и храни Използва се за почистване на скари, фурни, стъклокерамични плочи Съдър..

25.50лв.

30.00лв.

-15%
rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба) Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарни пом..

16.83лв.

19.80лв.

-15%
rating

Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и керамични повърхности лесно и без усилие загорели остатъци от храна, пръски от мазнина, котлен камък..

25.08лв.

29.50лв.

-15%
rating

Почистващ препарат за тоалетни (WC ГЕЛ) За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни. WC Гел успешно се справя с упо..

24.65лв.

29.00лв.

-15%
rating

Препарат за поддържане на всякакви хромирани повърхности -кухненски плотове, електродомакински уреди, мебели и т.н. Оставя след себе си неповторим б..

25.08лв.

29.50лв.

-15%
rating

Многофункционален препарат за ежедневно почистване на различни упорити замърсявания в домакинството и извън него отпушва канали Мощен препарат в бор..

38.25лв.

45.00лв.

-15%
rating

Действа сигурно и отстранява с невероятна лекота всички видове мазнини, както и ежедневните замърсявания в домакинството Използва се за всички подов..

20.40лв.

24.00лв.

-15%
rating

ПОЧИСТВАЩА ГЪБА FRESH - Избери си Цвят! Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска от бактериални и..

3.90лв.

rating

Благодарение на невероятната си почистваща сила, отстранява мазнините с лекота и позволява постигането на максимален ефект при миенето на съдове, без ..

20.40лв.

24.00лв.

-15%
rating

За разреждане и лесна употреба на Почистващите препарати..

9.00лв.

rating

Компактна, силно абсорбираща гъба от естествена вискоза, особено нежна върху всякакви повърхности. Универсална, с многофункционално предназначение. Мо..

8.00лв.

rating