Връзка с нас

0897 812 727

Екологично чистене и пране

Екологично чистене и пране

RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ

"ROYAL CLEANING eco-line е нова екологична линия на продукти за почистване, която ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу мръсотията, нечистотиите изчезват с лекота. Повечето препарати са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. 

При производството на продуктите от линия RC са използвани естествени растителни суровини - кокосово масло, палмово масло от ядки, както и картофена и царевична скорбяла. Използването на вредни за околната среда вещества в нашата компания, ние отхвърляме категорично!

Опазване на околната среда и осигуряване на качеството са водещите принципи на нашата корпоративна политика. Опазването на природната околна среда и по този начин на живот на бъдещите поколения е специална грижа за нас. Както и създаване и поддържане на висок стандарт за качество. Продуктите са със специална предпазваща капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца. Правилното дозиране спестява разходи и защитава околната среда.

Показва 1 до 9 от 15 (2 страници)

100% натурален продукт.Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причините..

43.00лв.

Ex Tax: 43.00лв.

rating

Какво може да се пере с балсам за вълна?Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельоВсякакъв вид дрехи: включително ..

18.00лв.

Ex Tax: 18.00лв.

rating

Какво може да се пере с балсам за вълна?Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельоВсякакъв вид дрехи: включително ..

17.00лв.

Ex Tax: 17.00лв.

rating

Цвят: синьо със златисти шевове. Вътрешната част е с флорални акценти. Размери: 11 x 19 x 1.6 см Материал: PVC. Разпределения: Закопчава се с ци..

19.90лв.

Ex Tax: 19.90лв.

rating

Мощен препарат за почистване на всички загорели остатъци от мазнини и храниИзползва се за почистване на скари, фурни, стъклокерамични плочиСъдържа пре..

30.00лв.

Ex Tax: 30.00лв.

rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба)Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарни помещен..

19.80лв.

Ex Tax: 19.80лв.

rating

Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и керамични повърхности лесно и без усилие загорели остатъци от храна, пръски от мазнина, котлен камък..

29.50лв.

Ex Tax: 29.50лв.

rating

Почистващ препарат за тоалетни (WC ГЕЛ)За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни.WC Гел успешно се справя с упоритите отл..

29.00лв.

Ex Tax: 29.00лв.

rating

Препарат за поддържане на всякакви хромирани повърхности -кухненски плотове, електродомакински уреди, мебели и т.н.Оставя след себе си неповторим бляс..

29.50лв.

Ex Tax: 29.50лв.

rating
Показва 1 до 9 от 15 (2 страници)