Био【почистващи препарати】на ТОП цени | ZdraveiMoeZdrave
Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Екологично чистене и пране

Екологично чистене и пране

RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ

"ROYAL CLEANING eco-line е нова екологична линия на продукти за почистване, която ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу мръсотията, нечистотиите изчезват с лекота. Повечето препарати са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. 

При производството на продуктите от линия RC са използвани естествени растителни суровини - кокосово масло, палмово масло от ядки, както и картофена и царевична скорбяла. Използването на вредни за околната среда вещества в нашата компания, ние отхвърляме категорично!

Опазване на околната среда и осигуряване на качеството са водещите принципи на нашата корпоративна политика. Опазването на природната околна среда и по този начин на живот на бъдещите поколения е специална грижа за нас. Както и създаване и поддържане на висок стандарт за качество. Продуктите са със специална предпазваща капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца. Правилното дозиране спестява разходи и защитава околната среда.

Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

  Ароматизатор - премахва неприятната миризма 100% натурален продукт.   Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраня..

43.00лв.

rating

Какво може да се пере с балсам за вълна? Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельо Всякакъв вид дрехи: вк..

18.00лв.

rating

Какво може да се пере с балсам за вълна? Всички изделия от вълна: плетени дрехи, килими, одеала, покривки, спално бельо Всякакъв вид дрехи: вк..

17.00лв.

rating

Премахва мазни, нишестени и протеинови остатъци от фурни, скари, тенджери и тигани, изработени от неръждаема стомана, както и огнеустойчиво стъкло и к..

30.00лв.

rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба)   Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарн..

19.80лв.

rating

Почистващ препарат за стъклокерамика  Изработен на базата на възобновяеми суровини   Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и ке..

29.50лв.

rating

Високо ефективен гел за почистване на тоалетната (WC гел)   За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни от ръба на..

29.00лв.

rating

Препарат за поддържане на хромирани повърхности Високоефективно средство за поддържане на хромирани повърхности. Действа антистатично и отблъсква п..

29.50лв.

rating

Многофункционален почистващ препарат Изключително средство за борба с неприятните миризми в канализацията, кофите за боклук, действа дезодориращо и..

45.00лв.

rating

Универсален почистващ препарат  за домакинството Високо-концентриран неутрален препарат за почистване на всички миещи се повърхност с аромат на ябъ..

24.00лв.

rating

Почистваща гъба FRESH - Избери си Цвят! Уникални домакински гъби в различни цветови варианти, предназначени за намаляване на риска от бактериални и..

3.90лв.

rating

Препарат за ръчно измиване на съдове Високо-концентриран препарат за ръчно измиване на съдове със свеж аромат на ябълка. Произведен от естествени с..

24.00лв.

rating

Бутилка със спрей за пяна За разреждане и лесна употреба на Почистващите препарати. Особенно подходяща за Почистващ препарат за САНИТАРНИ помеще..

9.00лв.

rating

Универсална гъба   Предимства: Компактна, силно абсорбираща гъба от естествена вискоза, особено нежна върху всякакви повърхности Универс..

8.00лв.

rating