Капсули с масло от【Чесън и глог】на ТОП цена | Royal-life | ZdraveiMoeZdrave.com

Връзка с нас

0897 812 727

  • Чесън и глог капсули

Етикети: имунитет, кръвно налягане, бъбреци, черен дроб, кръвоносни съдове, сърце, циркулация, метаболизъм, диабет, вируси, гъбички, паразити, храносмилане

Чесън и глог капсули

  • Производители Royal-life
  • Модел: RL - 268
  • Наличност: В наличност
38.50лв.

За поддържане на жизнения тонус и общото здраве. КАПСУЛИТЕ С ЧЕСЪН И ГЛОГ съчетават важните за здравето свойства на двете растения, с основна насоч..

За поддържане на жизнения тонус и общото здраве.

КАПСУЛИТЕ С ЧЕСЪН И ГЛОГ съчетават важните за здравето свойства на двете растения, с основна насоченост към нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и балансирането на кръвното налягане.

СЪСТАВ:

• Екстракт от чесън

• Плод на глог

• Витамин С

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

Чесън – Предпазва кръвоносните съдове и сърцето. Допринася за превенцията на сърдечно-съдовите заболявания и за поддържането на кръвното налягане в нормални граници. Нормализира нивата на холестерола. Предпазва стените на кръвоносните съдове – предотвратява появата на съсиреци и втвърдяването на артериите и вените. Стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването. Притежава антибактериално, противогъбично и противопаразитно действие. Подобрява храносмилането, обновява чревната флора. Стимулира внасянето на кислород в организма. Подпомага работата на черния дроб и ендокринните жлези. Притежава антиоксидантно действие. Подпомага имунитета – препоръчва се особено в сезона на настинки и грип. Укрепва организма на възрастните хора.

Глог (плодове) – Подпомага нормалното функциониране на сърдечно–съдовата система, както и поддържането на нормалния тонус на сърцето, коронарните, мозъчните и периферните кръвоносни съдове. Биологичноактивните вещества в глога и по-специално проантоцианидинът подсилват сърдечната дейност, разширяват коронарните съдове и засилват кръвооросяването на сърдечния мускул и на захранващите го съдове. Подобрява способността на сърцето да изпомпва кръвта и да се справя с физически усилия. Стабилизира сърдечно-съдовия ритъм и намалява риска от поява на аритмия. Препоръчва се и при повишена раздразнителност и безсъние, помага при световъртеж, отстранява нарушения на мозъчното кръообращение. Има диуретично действие.

Витамин C – Защитник на клетките заради силното си антиоксидантно действие, като елиминира разрушителния ефект на свободните радикали. Предотвратява създаването на опасни съединения, като така наречените нитрозамини, които възникват в стомаха и червата в процеса на разграждане на храната (особено консервираната). Играе важна роля и при синтеза на колаген-влакнистата тъкан, която укрепва кръвоносните съдове. Мощен и незаменим в засилването на отбранителните сили на организма.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

• eфективна комбинация за подобряване здравето на сърцето и сърдечно- съдовата система

• стимулира кръвната циркулация и подобрява кръвоснабдяването на организма

• действа благоприятно за регулирането на нивато на холестерол в кръвта

• спомага регулирането на кръвното налягане

• подобрява снабдяването на сърцето с кислород

• действа стабилизиращо на сърдечно-съдовия ритъм и намалява риска от поява на аритмия.

има общоукрепващо, имуностимулиращо, антиоксидантно, противогъбично, антибактериално и антипаразитно действие

ДОЗИРОВКА: 1 или 3 капсули дневно.

ОПАКОВКА: 60 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителни вещества

 за 1 капсула

   за 3 капсули

прах от плод глог

   180 mg

       540 mg

екстракт от чесън

   100 mg

       300 mg

витамин C

   100 mg

       300 mg

 

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение