Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: чист дом

Фина Гумена метла

Остават още:

2024, 05-1, 03, 00, 00 ,00

43.84лв.

54.80лв.

Предимства: Създадена от специална формула на полимерната гума. В допир с вълнени, найлонови и други материи и повърхности създава силен елект..

Предимства:

 • Създадена от специална формула на полимерната гума.
 • В допир с вълнени, найлонови и други материи и повърхности създава силен електростатичен заряд
 • Този електростатичен заряд действа като магнит и върху гумата полепват прах, косми и всякакви други нечистотии
 • Трайна, проста и практична, както за употреба, така и за поддържане – може да се измива с вода, което я прави хигиенична за употреба. 
 • Използва се не само за гладки, но и за неравни повърхности, достига до места и ъгли, които са трудно достъпни за обикновената метла. 
 • Гуменият и ръб е идеален за събиране на вода
 • Използва се за сухо чистене (премахва космите от килими, мокети, тапицери: мръсотията от паркет, ламинат, плочки, балкони, градини и други) и за влажно чистене (плочки, прозорци, автомобили и други) без да уврежда третираните повърхности. 
 • Изключително подходяща и незаменима при почистване на балкони, градини, за миене на автомобили, ефикасно разчиства снега
 • Благодарение на електростатичния си ефект отстранява всички нечистотии. Идеална не само за гладки, но и за неравни повърхности, за почистване на ъгли, до които не може да се достигне с обикновена метла (стълбища). Гуменият й ръб е идеален за събиране на вода
 • Идеална за използване в домакинството, както и за професионално чистене. Чисти, мете, остъргва и мие, като запазва формата си по-дълго от която и да било метла.
 • С помощта на меките гумени зъбци събира нечистотиите от всякакви повърхности без да уврежда третираните повърхности (гланца на автомобила, лакирани мебели и паркет). Гуменият и ръб е идеален за събиране на вода при миене на прозорци, почистване на сняг от автомобила.

 

ГУМЕНИ “МАГНИТИ” ЗА НЕЧИСТОТИИТЕ 

 Тези продукти от гума са наистина уникални – произведени са от специално разработена формула на полимерната гума, която в допир с вълнени, найлонови и други материи и повърхности създава силен електростатичен заряд. Именно този заряд действа като магнит и върху гумата полепват прах, косми и всякакви други нечистотии. Тези продукти са трайни, прости и практични, както за употреба, така и за поддържане – могат да се измиват с вода, което ги прави хигиенични за употреба.    

 Благодарение на свойствата си те значително намаляват времето за почистване. Не са податливи на повечето химикали. Използват се за сухо и влажно почистване, не увреждат третираните повърхности. Биха могли да имат много и различни предназначения, както и да се комбинират. Те са незаменими и много по-ефикасни от прахосмукачка когато трябва да се съберат косми от килима, тапицериите и другите повърхности.

 Благодарение на специалния си дизайн достигат до места и ъгли, които са трудно достъпни за прахосмукачка. Удобни и практични и при стандартно почистване и миене на коли, фургони, пътеки, стълбища, за разчистване на сняг.

 

Препоръчва се за:

 • В домакинството и извън него 
 • Фризьорски салони: заради изключителните и свойства да събира косми и хигиеничния и ефект
 • Магазини за месо: лесно се стерилизират, устойчиви на киселини, съставени от една част, т.е. правят невъзможно задържането на бактерии, лесно се поддържат.
 • Хотели и ресторанти: лесно се стерилизират, по-ефикасни от прахосмукачките, не увреждат повърхностите
 • Животновъдство - устойчиви на киселини и урина, миещи се, подходящи за четкане на животни, съставени от една част - т.е. правят невъзможно задържането на бактерии от фекалиите и урината
 • Индустрия: за чистене на различни масла, машини, без увреждания 
 • Автосервизи, автомивки, агенции рент-а-кар, яхти и лодки и други 

 

Малко история:
Изобретени през далечната 1897 г., гумените метли и четки са се развили, за да се превърнат в еталон на почистващи средства днес. Първата гумена четка е проектирана през 1897 г. от Франк Даунинг Гулд, в Порт Ричмънд, Ню Йорк, САЩ. Гумените метли и четки революционизират начина, по който ние почистваме днес.
 
Каучуковите метли получиха широко признание по целия свят, заради тяхната дълготрайност и хигиенни характеристики, за разлика от конвенционалните метли. Например, още през 1959 г. каучуковата метла става стандартно средство за почистване за фризьорските салони.
По-късно, през 1980 г., с някои подобрения в дизайна, гумените метли стават достъпни за широката общественост. Приложението им за мокро, сухо и многофункционално почистване моментално ги превръща в успешен продукт в световен мащаб.
 
Хората притежаващи гумени метли по целия свят, са най-добрите посланици на този чудесен продукт. Развитието и подобренията на метлите и четките през годините са довели до производството на широка гама от инструменти за почистване, които задоволяват всички изисквания.
 

Производствен процес:
Естественият каучук се използва като материална база в производството на гумените метли и четки. Формулата е специално разработена, за да се гарантира качество и дълготрайност на функциите. Смесването на каучука става в специализирани за целта мелници. Продуктите от гумената програма са произведени в Германия с помощта на най-модерни съоръжения за каучук-шприцоване. Спазват се най-високи стандарти за контрол на качеството.
 
Нова гумена метла и фина метла

 • Гумени метли - метат, измиват, подсушават, изтъркват, остъргват и чистят - всичко в едно!
 • За употреба на закрито и открито
 • С гумено почистващо острие, подходящо за събиране на вода и течности, подсушава отлично
 • Гумирана телескопична дръжка за по-голяма стабилност на захвата
 • Работят както върху гладки, така и върху неравни повърхности
 • Не оставят следи или драскотини дори върху деликатни повърхности
 • Гумените шипчета не задържат мърсотията, не се разкъсват и не губят формата си
 • Електростатичен ефект – в допир с вълнени, найлонови и други материи и повърхности се създава силен електростатичен заряд. По четката полепват прах, косми, влакънца и всякакви други нечистотии.
 • Справят се с почистването на труднодостъпни места и ъгли
 • Лесно се изплакват под течаща вода. Удобни за идеално измиване до перфектна чистота
 • Дълготрайни и издръжливи

 

Как работят метлите?
На закрито или открито, мокро или сухо, гумените метли перат, чистят, избърсват и са почти неразрушими!
 
Гумената програма е оригинална класическа гама от продукти, произведени от монолитно парче естествен каучук. Достатъчно здрав, за да устои на всякакви натоварвания, но и достатъчно щадящ - гумените шипчета не оставят следи и не надраскват деликатни повърхности.
 

 • Метене – Метлата може да се използва за почистване на мръсотията от плочки, дървени подове, линолеум, а и всъщност за почистване на всяка повърхност, която можем да си представим. Стотиците гъвкави каучукови шипчета допринасят за събирането на цялата мръсотия, без да вдигате прах.
 • Многофункционално почистване – Отлична е за мокро почистване, като гъвкавите шипчета са достатъчно здрави и при почистване дори на груби бетонни повърхности, като също така могат да бъдат използвани при почистване на каросерията или прозорците на колата ви, без риск от надраскване.
 • Килими и тъкани – Гумените шипчета проникват в дълбочина между влакната на килима за премахване на нежеланото напластяване на косми от домашния ви любимец.
 • Подсушава –  Просто обърнете метлата и с вграденото гумено почистващо острие ефективно ще премахнете вода и течности от плочки, прозорци и неравни повърхности.
 • На закрито и открито – Гумената метла може да се използва еднакво ефективно в закрити помещения или на открито. Навън издържливите каучуковите шипчета се справят с лекота на мръсни пътеки, алеите и дворовете. Метенето на мокри листа е лесно!
 • Неразрушими – Шипчетата от издържливия естествен каучук не задържат мърсотия и не губят формата си като конвенционалните метли. Помислете за силата и издръжливостта на гумите на колата ви, същият материал се използва за производство на гумените метли и четки.
 • Лесни за почистване – Парадоксално е, че средствата, които обичайно използваме, за да почистваме, обикновено са задръстени с мръсотия и бактерии и са захвърлени в шкафа. Всяко шипче на гумените метла или четка е удобно за идеално измиване и по този начин не остава зона за развитието на бактерии.
 • Уникалният механизъм с помощта на вакум стабилно придържа метлата към ТЕЛЕСКОПИЧНАТА МЕТАЛНА ДРЪЖКА с дължина 1,5 м.

 

Съдържание: метла и дръжка

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727