Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: имунитет, кръвно налягане, бъбреци, черен дроб, алергии, кръвоносни съдове, сърце, циркулация, антиоксидант, косопад, бронхит, синуит, белодробен емфизем, кости, стави, мускули, астма, грип и настинка, депресия, пневмония, нервна система, стрес, умора, безсъние, метаболизъм, диабет, менопауза, храносмилане, кожа, коса, нокти, детоксикация, псориазис, алкохолизъм

Минерален прах от корали + витамин D3

38.00лв.

Минерелен прах от корали + Витамин D3 таблетки Безценното мляко на океана Иновативна формула, която комбинира четири важни минерала - магнезий, ..

Минерелен прах от корали + Витамин D3

таблетки Безценното мляко на океана

Иновативна формула, която комбинира четири важни минерала - магнезий, калций, калий и цинк, при това в цитратна форма за по-добро усвояване от организма, с добавен витамин D3. Продуктът е изцяло натурален, единствен по рода си, добит от вкаменени корали. Не съдържа консерванти, оцветители, подсладители и ароматизатори. Няма нежелани странични ефекти. Минералите са в йонизирана форма, поради което се абсорбират бързо и лесно.

Множество изследвания са установили, че жителите на остров Окинава доживяват до дълбока старост, като същевременно запазват своята енергичност, по-рядко страдат от сериозни заболявания и техните деца да имат по-добри резултати в училище от връстниците си от други региони.

След години на изследвания, учените са се обединили около извода, че причините за дългия и здравословен живот на тези хора са свързани с консумацията на коралова вода. Коралите милиони години абсорбират най-полезните вещества и енергия на океана. Тяхната обвивка се оформя от около 70 органични минерала от океана, най-вече калций, магнезий, сяра, силиций и други. Когато дъждът вали върху вкаменените корали, водата се обогатява с минерали. Тази вода е позната като "млякото на океана".

 

Приложение:

 • Запазва здравето на сърцето, мускулите и скелетната система.
 • Укрепва имунната система.
 • Алкализира организма.
 • Подобрява периферното кръвообращение.
 • Помага за балансиране нивата на холестерола.
 • Помага за балансирането на високото кръвно налягане.
 • Подпомага запазването на костната маса (превенция на остеопорозата).
 • Помага при стрес и алергии.
 • Ефективен е при мигрена и хронична умора.
 • Предпазва черния дроб.
 • Таблетките не съдържат захар, подсладители, ароматизиращи средства и синтетични свързващи вещества

 

Състав:

 • Калциев цитрат
 • Магнезиев цитрат
 • Цинков цитрат
 • Калиев цитрат
 • Санго прах от корали
 • Силициев диоксид
 • Витамин D3

 

Действие на съставките: 

 • Калциев цитрат – под формата на калциев цитрат се постига най-добрата усвояемост на калций в тялото. Калцият е от съществено значение за редица жизнени процеси в организма и е изключително важен материал, отговарящ за изграждането и поддържането на здрави кости. Безценен е в изграждането на скелетната система. Изключително важен е адекватният прием на калций както в детството, така и след това, особено при жените. Отрицателният баланс на калций в организма може да доведе до намалена костна плътност - остеопения и остеопороза. Освен това, калцият е от особено значение за регулирането на мускулните контракции, поради което е важен и за здравето на сърцето. Участва в регулирането на пропускливостта на клетъчната мембрана. Ускорява кръвосъсирването. Има изразен ефект върху централната нервна система и освобождаването на невротрансмитери в синапсите.
 • Магнезиевият цитрат участва в редица ензимни процеси (цикъла на Кребс, синтеза на протеини и нуклеинови киселини), в синтеза на енергия, в транспорта на глюкозата в клетките, както и в невромускулната трансмисия на импулси. Важен е и за процеса на кръвосъсирването, а също и за фазите на мускулна релаксация и активност. Същевременно е от изключително значение за здравето на сърдечно съдовата система, особено за здравето на сърцето. При магнезиев дефицит се наблюдава появата на сърдечни аритмии, нарушено кръвно налягане, конгестивна сърдечна недостатъчност, пролапс на митралната клапа и периферни циркулаторни нарушения. Магнезиевият цитрат предотвратява калциевите отлагания в меките тъкани - бъбреците и кръвоносните съдове, което намалява риска от развитие на камъни и атеросклероза. Регулира хормоналния баланс и усвояването на калия. Участва синергетично с калция в минерализацията на костите, функционирането на нервната система, както и нормалното функциониране на мускулите. Помага при ПМС, много ефективен е при мигрена и хронична умора. Облекчава болките в костите, регулира кръвната захар и има положителен ефект върху опорно-двигателния апарат. Под формата на цитрат магнезият е със значително подобрена абсорбция в организма.
 • Цинков цитрат е форма на цинка, чрез която се постига оптималното му усвояване от организма. Той е изключителен антиоксидант, участващ в общия метаболизъм, нормалния синтез на ДНК, както и за поддържане на алкално- киселинното равновесие.
 • Калиевият цитрат е лесно усвоима от организма форма на калия. Спомага нормалното функциониране на меките тъкани, регулира водния баланс и допринася за нормализирането на сърдечния ритъм. Стимулира изхвърлянето на излишната вода, като по този начин помага за облекчаването и спадането на отоци.
 • Санго прах от корали - Минерален комплекс от вкаменени корали в йонизирана форма и идеалното съотношение за усвояване от организма, който включва многообразие от алкално активни, йонизирани хранителни вещества. Съдържа около 70 органични минерала и микроелементи.
 • Силициев диоксид – Силицият е структурен елемент с участие в метаболитните процеси. Без него няма тъканна еластичност и здравина. Изключително важен за имунитета, той улавя болестотворните микроорганизми, вируси, бактерии, гъбички и спомага изхвърлянето им от организма. Силициевият диоксид е от значение за намаляването на болките в ставите и поддържането на гъвкавостта на тялото. Високите нива на силициев диоксид в кръвния серум допринасят за предотвратяване на натрупването на артериални отлагания.
 • Витамин D3 е от съществено значение за баланса на калция и фосфатите в тялото, както и за растежа и минерализация на костите и зъбите. Витамин D3 подпомага нормалното функциониране на имунната система. Има благотворно действие при неврологични заболявания. Той е с превантивно действие срещу настинки и грип, а също и по време на лечение. Има естествен антибиотичен и антивирусен ефект. Стимулира имунната система. Подпомага борбата срещу пародонтит. Известно е, че недостатъчният прием на витамин D предизвиква отслабване на костите при децата и възрастните. В допълнение, недостигът на витамин D допринася за развитието на диабет, болест на Крон, множествена склероза, астма, някои видове рак и много други заболявания. Поради това, експертите твърдят, че е важно общественото внимание да се фокусира към витамин D и значението му за здравето на хората, тъй като повечето от тях не са наясно с неговото влияние в организма. Как да разберем дали ни липсва витамин D? Ако от време на време са налице болки в гърба, мускулна слабост или ходенето става изморително и трудно, най-вероятно липсва витамин D.

 

Дозировка: Приемат се по 2 таблетки на ден след хранене, с достатъчно течност.

Д-р Ениса Кармазин

Една опаковка за 30 дни

Опаковка: 60 таблетки

 

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителни вещества За дневна доза (2 таблетки)
Калиев цитрат 240 mg
Калциев цитрат 160 mg
Магнезиев цитрат 100 mg
Цинков цитрат 2 mg
Натриев карбонат 90 mg
Силициев диоксид 20 mg
Санго прах от корали 20 mg
Витамин D3 1 μg
Спецификация
Брой 60 бр.
Дозировка Приемат се по 2 таблетки на ден след хранене, с достатъчно течност. Опаковката е достатъчна за 30 дни.
Състав Калциев цитрат, Магнезиев цитрат, Цинков цитрат, Калиев цитрат, Санго прах от корали, Силициев диоксид, Витамин D3

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727