Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Станете наш сътрудник

Ако вече сте се запознали с информацията в нашия сайт и желаете да имате достъп до нашите професионални съвети, и да ползвате правата на членовете на нашия екип станете наш сътрудник в RSI – регистрацията е безплатна

Royal Sales International Royal Sales International (RSI) е МЛМ компания и предлага възможности за развитие и печалба.

 

Всички продукти на Royal Sales International (RSI) са изложени в категории Хранителни добавкиКозметика и Чист дом.

 

Станете наш сътрудник        1.  Безплатна регистрация с минимум 13 лв., равни на 50 точки:  Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите и ценоразпис.

         2.  Регистрационен пакет само за 1 лв. с поръчка на продукти за минимум 75 лв. равни на 300 точки:   Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите - 2 броя, ценоразпис, RSI химикалка.  

                      + подарък

         3.  Регистрационен пакет само за 2 лв. с поръчка на продукти за минимум 175 лв. равни на 700 точки: Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите - 3 броя, ценоразпис, RSI химикалка.  

                      + 2 подаръка

 

Всеки месец имаме различни подаръци за новорегистрирани сътрудници и за личен резултат на вече регистрирани сътрудници. Актуалните награди и подаръци за текущия месец може да видите ТУК!

 

ВАЖНО: Като наш сътрудник, Вие нямате задължението всеки месец да купувате продукти – можете да си поръчвате когато и колкото поискате (няма минимум). При поръчка на продукти на промоционални цени, моля съобразете се с цени и точки на продуктите на акция.

Забележка: Регистрацията в сайта НЕ ви прави сътрудник! За да станете наш сътрудник се свържете с нас на посочените телефони или e-mail. 

 

Свържете се с нас: 

Е-mail: info@ZdraveiMoeZdrave.com 

Телефон: 0897 812 727