Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Станете наш сътрудник

Ако вече сте се запознали с информацията в нашия сайт и желаете да имате достъп до нашите професионални съвети, и да ползвате правата на членовете на нашия екип станете наш сътрудник в RSI – регистрацията е безплатна

Royal Sales InternationalROYAL SALES INTERNATIONAL (РСИ) е международна компания, създадена през 1992 година в Хърватия и развива своята дейност по системата М Л М (мрежов маркетинг). Има пазари в 9 страни – Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна гора, Сърбия, Македония, България, Турция, Унгария. 

 

Всички продукти на Royal Sales International (РСИ) са изложени в категории Хранителни добавкиКозметика и Чист дом.

    

1.  Безплатна регистрация с минимум 15 лв., равни на 50 точки:  Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите и ценоразпис.

         

2.  Регистрационен пакет само за 1 лв. с поръчка на продукти за минимум 86 лв. равни на 300 точки:   Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите - 1 брой, ценоразпис, RSI химикалка.  

                      + подарък

         

3.  Регистрационен пакет само за 2 лв. с поръчка на продукти за минимум 200 лв. равни на 700 точки: Получавате продуктите по цени на сътрудник с отстъпка 20%,  каталог на продуктите - 1 брой, ценоразпис, RSI химикалка.  

                      + 2 подаръка

 

Доставки на регистриран сътрудник се извършват само с куриерска фирма Еконт. Условията за безплатна доставка са следните: до офис на Еконт - над 300 лв., до адрес без фиксиран час - над 480 лв., до адрес с фиксиран час - над 750 лв.

Всеки месец имаме различни подаръци за новорегистрирани сътрудници и за личен резултат на вече регистрирани сътрудници. Актуалните награди и подаръци за текущия месец може да видите ТУК!

 

ВАЖНО: Като наш сътрудник, Вие нямате задължението всеки месец да купувате продукти – можете да си поръчвате когато и колкото поискате (няма минимум). При поръчка на продукти на промоционални цени, моля съобразете се с цени и точки на продуктите на акция.

Забележка: Регистрацията в сайта НЕ ви прави сътрудник! За да станете наш сътрудник се свържете с нас на посочените телефони, e-mail или попълнете формата тук за да се свържем с вас. 

 

Свържете се с нас: 

Е-mail: info@ZdraveiMoeZdrave.com 

Телефон: 0897 812 727 

Галина Николова
Галина Николова
Мениджър в RSI и AVON
Връзка с клиенти