Парфюм Sensuelle  + Подарък мостра

20.90лв.

Вдъхновен от естествената красота на жената. с чувство на топлина и сияние, чувствен и уникален като жената.Хари Фремонт, парфюмерист. Категория: о..

Вдъхновен от естествената красота на жената. с чувство на топлина и сияние, чувствен и уникален като жената.Хари Фремонт, парфюмерист.

Категория: ориенталска-флорална-свежа
Бергамот, гардения, кашмирена дървесина и ванилова орхидея – съвършена палитра от четири забележителни нотки за всяко от четирите основни женски настроения. – това е Sensuelle. Вдъхновен от истинските корени на женствеността, парфюмът събужда скритите женски енергии.

Първата – страстта и пламъкът на спонтанността, се отключват от нотката на пенлив бергамот. Любовта, нежността и естественото майчинско чувство пък се таят в изискания аромат на гардения.

С нотките на кашмирена дървесина Sensuelle събужда щастието, радостта у жената – изконното й състояние да се радва на живота, да празнува своята женственост. В аромата на ванилова орхидея пък е спотаена хармонията и прословутата женска взискателност и внимание към детайла.

Опаковка: 50 мл.

Редовна цена: 35.00 лв.
До изчерпване на количествата!

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение