Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Отказ от отговорност

ОБЩИ МЕДИЦИНСКИ УСЛОВИЯ

Цялата информация на сайта на „Здравей Мое Здраве” не е предназначена да бъде заместител на професионален медицински съвет, диагноза или лечение. 

ZdraveiMoeZdrave.com не поема отговорност за приложението на съветите, продуктите или всякаква друга информация от нашият сайт от страна на потребителя. Ако не сте сигурни в приложението им, моля да се консултирате с Вашия лекар по отношение на тази информация, която сте прочели или намерили в нашия сайт. Никога не пренебрегвайте професионалната медицинска помощ.

 

ОТКАЗ ОТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ

Цялата информация, която споделямe, е базирана на книги, статии, проучвания и наблюдения, които са упоменати. Ние не сме диетолози или медицински лица. Сайтът ни няма за цел да дава съвети за лечение. Преди да започнете каквато и да е програма или хранителен режим, моля консултирайте се с личния си лекар или диетолог.

Цялата информация, която ще намерите за нашите продукти, е предоставена с цел да покаже потенциалните възможности, които вие може да постигнете чрез тяхното използване. Няма гаранция, че ще изпитате същите резултати, които са постигнали други наши клиенти. Отзивите и примерите, използвани на нашият сайт, не се отнасят за купувача, а за хора, използвали нашите продукти и споделили с нас техните лични резултати. Примерите не са предназначени да гарантират, че ще постигнете същите или подобни резултати. Успехът на всеки човек зависи изцяло от него и правилната употреба на нашите продукти. Ние не сме отговорни за действията ви след закупуването на нашите продукти.

“Полияна” ООД не гарантира за автентичността на мненията и отзивите за продуктите в сайта.

Всички продукти в ZdraveiMoeZdrave.com са с логото “Здравей Мое Здраве” и не носим отговорност при неправомерното използване на нашите снимки от други сайтове.

 

ОТГОВОРНОСТ ПРИ НЕПРАВИЛНА УПОТРЕБА НА ПРОДУКТИ

1. Продуктите на „Здравей Мое Здраве” не са лекарствени средства по смисъла на Закона за лекарствените продукти и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. „Здравей Мое Здраве” не носи отговорност при употреба на продуктите като лекарства.

2. „Здравей Мое Здраве” не носи отговорност за психически или физически вреди настъпили след употреба на даден продукт. Ако страдате от заболяване и приемате лекарствени продукти, задължително се консултирайте с лекар или специалист, преди да приемате предлаганите продукти.

3. Бременни жени, кърмещи майки и деца под 18 години задължително да се консултират с лекар или специалист преди да употребяват предлаганите продукти.

4. Информацията на „Здравей Мое Здраве” има образователен характер и по никакъв начин не следва да влияе на избора и начина на приемане на предлаганите продукти.