Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, чист дом, RSI, РСИ, Royal Cleaning Eco-Line, ACT

Кърпа от ултрамикровлакна - универсална ACT

 • Производители ACT
 • Модел: MCK ACT
 • Налично: 977
20.00лв.

Размери: 32 х 32 см. MCK-ACT е продукт на специален технологичен процес по изтъкаване на ултрамикровлакната, при който 1 влакно се разделя на множе..

Размери: 32 х 32 см.

MCK-ACT е продукт на специален технологичен процес по изтъкаване на ултрамикровлакната, при който 1 влакно се разделя на множество тънки нишки, 100 пъти по-тънки от човешки косъм.

 

Предназначение:

 •  За поддържане на чистотата в домакинството.
 •  Препоръчва се по една кърпа за всяко помещение.
 •  Кърпата въвлича и задържа праха и замърсяванията в структурата на ултрамикровлакната посредством капилярния и електростатичния ефекти.

 

Обща информация:

 • Поради фината структура на влакната с дебелина от 0,27 Дение, между тях има голямо пространство, в което се задържат повече прах и нечистотии.
 • Кърпите действат на сухо, чрез статично електричество, като посредством електростатичния заряд привличат и задържат праха, нечистотиите и бактериите подобно на магнит.
 • Почистването на влажно става като мазните вещества се улавят капилярно и затова тяхната способност да попиват е четирикратно по-висока от масата на самата кърпа.
 • При почистване с пара се постига по-голяма почистваща сила, тъй като тя разтваря мазнините, поради което кърпата ги всмуква още по-добре.
 • При независими лабораторни тестове е доказано, че почистването с МАЛКА КЪРПА ОТ УЛТРАМИКРОВЛАКНА (при това само с вода!), води до премахване на 99,9% от бактериите от третираните повърхности, посредством въвличането на нечистотиите в ултрамикровлакната, като не остават следи.

 

Препоръки при употреба:

Кърпата трябва да бъде овлажнена и изцедена добре преди употреба – в противен случай, излишната вода е място за „съхранение“ на мръсотия и по този начин не могат да се използват оптималните възможности на кърпата.

 

Поддръжка:

 • За запазване на околната среда и за намаляване използването на детергенти, препоръчваме кърпата да се пере по-често, преди да се замърси силно.
 • При леко замърсена кърпа е достатъчно да изплакнете с топла вода и сапун.
 • За силно замърсени кърпи се препоръчва да се перат с малко количество препарат (екологичен, безвреден и неагресивен), до 92 ̊С, тъй като при тази температура се елиминират микробите и бактериите, но не се вреди на ултрамикровлакната. Перете ги отделно от други тъкани, за да запазите качествата им.
 • Кърпите могат да се перат в пералня, но без омекотители и избелващи средства, които намаляват ефективността на ултрамикровлакната. Могат да се сушат в сушилня до 92 ̊С.
 • След пране кърпата може да промени незначително цвета или размера си, но това не оказва влияние върху почистващите й качества.

 

Приложение:

Кърпите от микровлакна са неоценима помощ при почистването на домакинството, офисите, болниците, училищата, детските градини. С лекота, като с вълшебна пръчица, те оставят след себе си хигиенно чиста следа.

Те са екологични - единственото почистващо средство, което ни е необходимо е ВОДА! Използват се за екологично, хигиенично почистване без употреба на вредни за природата и човешкото здраве химически средства. В повечето случаи е достатъчна само малко вода.  

Става дума за напълно нова концепция за чистене, развита в Швеция, предхождана от дълги години изследване, развитие и тестване. Производителят непрекъснато усъвършенства програмата за чистене по ефикасен и “приятелски настроен” към природата начин.

 

- в кухнята (работни плоскости, плочки, кухненски мебели, умивалници, съдове) Виж кърпа за кухня

- банята (плочки, вани, умивалници)

- дневната - Виж също Розова универсална кърпа от ултрамикровлакна.

- стъклата, огледалата, домакинските апарати и други с кърпите за прозорци с лекота ще измием. Виж всички кърпи тук.

- колата - за почистване на всички части на леката кола са кърпите за автомобил.

  За всяко домакинство е идеално да има няколко кърпи – всяка със своето предназначение, или по една за всяка стая. Именно това е смисълът на цветния комплект в три различни цвята – отделна кърпа със свое предназначение. Виж комплект от 3 кърпи.

 

 • ЗА ЛИЧНАТА ХИГИЕНА - обтриване на тялото след къпане с мек пилинг ефект, както и за подсушаване на косата заради добрата и способност да попива водата - Виж ръкавица за пилинг. 

 

 • В ОФИСИТЕ - за почистване на техниката в офисите (ксерокс, телефони, компютри, оптическо и друго оборудване) - Виж кърпа за оптика. Изключителни за чистене на очила, HI-FI оборудване, ТВ и PC екрани. Виж също малка кърпа за стъкло

 

 • В ПРОМИШЛЕНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ - за почистване на машини, печатарско оборудване, за поддържане на стъклени повърхности, електроника и други.

 

 • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е за всяко предназначение да има отделна кърпа от микровлакна.  Виж комплект от 3 кърпи.

 

Препоръки при употреба: Най-добре е да използваме кърпата прегъната на четири, така че да получим 8 еднакви повърхности. Когато едната се замърси, почистваме с другата – и така до осмата. Тогава трябва добре да се изпере. Кърпите от микровлакна са много постоянни, лесни за поддържане, издръжли и трайни. 

 

Поддържане: При правилна употреба кърпите от микровлакна са изключително трайни. За да се запази околната среда и за да се сведе до минимум употребата на перилни препарати, препоръчва се по-честото пране на леко замърсените кърпи в топла вода, с екологично безвреден препарат. По-силно замърсените кърпи трябва да се изварят с малко перилен препарат в отделен съд (92ºC). С високата температура при пране напълно елиминираме микробите и бактериите, а при това не увреждаме микровлакната на тъканта. Когато кърпите са повече, могат да се перат в пералнята с помощта на екологични, безвредни и неагресивни препарати. Могат и да се центрофугират. 

 

Забележка: След пране кърпите от микровлакна могат да потъмнеят, което не оказва никакво влияние върху способността им за чистене. Никога не използвайте омекотител, хлор или избелващи препарати, тъй като те намаляват ефективността на микровлакната. Да не се използват за чистене на лакирани мебели, плексиглас, автолак и екстремно чувствителни повърхности. Трябва да бъдем по-внимателни при почистване на по-чувствителни повърхности – поради изключителната сила на попиване на микро влакната при мокро забърсване (лакирано дърво със силен блясък, плексиглас, автолак) могат да се появят дребни драскотини.

 

Състав:

Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® ултрамикровлакна, което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната.

  Използвайки програмата от микровлакна опазваме околната среда, пестим енергия и време, намаляваме общите разходи за чистене! Почистването на вашето жизнено пространство ще стане лесно, забавно и най-вече хигиенично чисто!

Забележка: Кърпите със знак на ACT са идентични с тези на RSI (Royal Cleaning Eco-Line) Продуктите са произведени в един завод с всички сертификати за качество.

Спецификация
Размер 32 х 32 см.
Цвят бял
Предназначение За поддържане на чистотата в домакинството. Подходяща е за всички неграпави повърхности.
Препоръки за употреба Кърпата трябва да бъде овлажнена и изцедена добре преди употреба – в противен случай, излишната вода е място за „съхранение“ на мръсотия и по този начин не могат да се използват оптималните възможности на кърпата.
Състав Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® УЛТРАМИКРОВЛАКНА (утра микрофибър), което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната. Забележка: Кърпите със знак на ACT са идентични с тези на RSI (Royal Cleaning Eco-Line) Продуктите са произведени в един завод с всички сертификати за качество.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 70 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 70 лв до офис на Еконт

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727