МОП кърпа за сухо почистване на под

30.00лв.

МОП КЪРПА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсва..

МОП КЪРПА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД

Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсване, то замества почистването на подовете с прахосмукачка.

Забърсването с КЪРПАТА за СУХО ЧИСТЕНЕ замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с УНИВЕРСАЛНАТА КЪРПА – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода)

Сухото преди мокрото чистене дава най-добри резултати – тъй като кърпата за сухо чистене има уникалната способност да събира и задържа в себе си прахта, животинските косми и по-големите частици мръсотия. Винаги се използва суха, без вода.

След използване изтръскайте кърпата за сухо чистене или леко изчеткайте насъбрания прах и сухи нечистотии преди да я изперете. 

В зависимост от желанията и нуждите с МОП могат да се почистват подове, стени, тавани и т.н. (всички миещи се повърхности с изключение на бетон).

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение