Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, МОП, чист дом

МОП кърпа за сухо почистване на под

30.00лв.

МОП КЪРПА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсва..

МОП КЪРПА ЗА СУХО ПОЧИСТВАНЕ НА ПОД

Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсване, то замества почистването на подовете с прахосмукачка. Лесно се залепя към държача на МОП от серията Royal Cleaning Eco-Line.

Забърсването с Кърпата за СУХО чистене замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с Универсална кърпа – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода)

 

Предимства:

  • Сухото преди мокрото чистене дава най-добри резултати – тъй като кърпата за сухо чистене има уникалната способност да събира и задържа в себе си прахта, животинските косми и по-големите частици мръсотия. Винаги се използва суха, без вода
  • В зависимост от желанията и нуждите с МОП могат да се почистват подове, стени, тавани и т.н. (всички миещи се повърхности с изключение на бетон)

 

Препоръки за употреба: След използване изтръскайте кърпата за сухо чистене или леко изчеткайте насъбрания прах и сухи нечистотии преди да я изперете. Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.

 

Комбинира се с всички МОП компоненти от серията Royal Cleaning Eco-Line.

 

Спецификация
Размер 47 х 41 х 13.5 см
Предназначение МОП кърпа за СУХО почистване на ПОД.
Препоръки за употреба Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсване, то замества почистването на подовете с прахосмукачка.
Състав Ултра микро влакна (ултра микрофибър)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727