Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, МОП, чист дом

МОП кърпа за почистване на прозорци

32.00лв.

МОП КЪРПА ЗА ПРОЗОРЦИ Практична новост в нашата програма - с почистваща част, изработена от материала (ултра микровлакна) на кърпите за прозорец. Т..

МОП КЪРПА ЗА ПРОЗОРЦИ

Практична новост в нашата програма - с почистваща част, изработена от материала (ултра микровлакна) на кърпите за прозорец. Тази кърпа улеснява миенето на високи и труднодостъпни прозорци. Почиства, подсушава и полира стъклата.

Лесно се залепя към държача на МОП от серията Royal Cleaning Eco-Line.

 

Препоръчваме ощеМокрото забърсване с Универсална кърпа за МОП – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода с Аква кърпа) 

Забърсването с кърпата за сухо чистене замества чистенето с прахосмукачка. Използва се за сухо почистване на големи повърхности. В основата на почистването с МОП е именно сухото забърсване, то замества почистването на подовете с прахосмукачка. 

 

Препоръки при употреба: Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.

 

Спецификация
Предназначение Тази кърпа улеснява миенето на високи и труднодостъпни ПРОЗОРЦИ. Почиства, подсушава и полира стъклата.
Препоръки за употреба Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.
Състав Ултра микро влакна (ултра микрофибър)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 70 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 70 лв до офис на Еконт

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727