Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, МОП, чист дом

МОП Универсална кърпа за почистване на под

32.00лв.

МОП УНИВЕРСАЛНА КЪРПА ЗА ПОД Универсална кърпа за прецизно влажно почистване на големи повърхности, в практичен сив цвят. Магията на микровлакна..

МОП УНИВЕРСАЛНА КЪРПА ЗА ПОД

Универсална кърпа за прецизно влажно почистване на големи повърхности, в практичен сив цвят.

Магията на микровлакната и ВОДАТА – хигиенично чисто без химически добавки, ефикасно отстранява прах, мръсотия, мазнини и нечистотии без всякакви усилия, не оставят след себе си остатъци от мръсотия и насъбрани нечистотии върху пода, което предотвратява размножаването на бактериите.

Забърсването с КЪРПАТА за СУХО ЧИСТЕНЕ замества чистенето с прахосмукачка, а мокрото забърсване с УНИВЕРСАЛНАТА КЪРПА – класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода с Аква кърпа). 

Микровлакната от двете страни на кърпите за МОП, ефикасно отстраняват нечистотиите от шкафчетата, краката на масите и т.н.

 

Препоръки при употреба: Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.

 

Спецификация
Размер 47 х 41 х 13.5 см
Предназначение МОП УНИВЕРСАЛНА кърпа за почистване на ПОД за прецизно влажно почистване на големи повърхности. За класическото миене на подове, при което е необходима само вода. В практичен сив цвят.
Препоръки за употреба Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.
Състав Ултра микро влакна (ултра микрофибър)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727