Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, МОП, чист дом

МОП многофункционална кърпа за почистване на под

32.00лв.

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КЪРПА ЗА МОП Комбинирана кърпа за влажно и за сухо почистване на големи повърхности. Специално разработена за силно замърсени и с..

МНОГОФУНКЦИОНАЛНА КЪРПА ЗА МОП

Комбинирана кърпа за влажно и за сухо почистване на големи повърхности. Специално разработена за силно замърсени и структурирани повърхности.

  • Класическото миене на подове, при което е необходима само вода (препоръка: активирана вода с Аква кърпа
  • Магията на микровлакната и ВОДАТА – хигиенично чисто без химически добавки. 
  • Ефикасно отстранява прах, мръсотия, мазнини и нечистотии без всякакви усилия.
  • Не оставят след себе си остатъци от мръсотия и насъбрани нечистотии върху пода, което предотвратява размножаването на бактериите
  • Кърпите за МОП са издръжливи, трайни, лесно се поддържат, изработени са от микровлакна.
  • МОП е лесен за употреба - няма физически усилия, избягва се уморителното навеждане (пестите време и енергия, тъй като се намалява физическото напрежение) 
  • В зависимост от желанията и нуждите с МОП могат да се почистват подове, стени, тавани и т.н. (всички миещи се повърхности с изключение на бетон) 

 

Препоръки при употреба: Кърпата се прикрепя върху държача с помощта на т. нар. velcro ленти, поставя се на пода и държача се натиска. Необходимо е кърпите да се сменят често – когато почистите едно помещение, заменете кърпата с друга – по този начин се елиминира разпространението на бактерии и прах от едното в другото помещение.

 

Спецификация
Размер 47 х 41 х 13.5 см
Предназначение МОП МНОГОФУНКЦИОНАЛНА кърпа за почистване на ПОД.
Препоръки за употреба Комбинирана кърпа за ВЛАЖНО и за СУХО почистване на големи повърхности. Специално разработена за силно замърсени и структурирани повърхности.
Състав Ултра микро влакна (ултра микрофибър)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727