Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кърпа от микровлакна, чист дом, RSI, РСИ, Royal Cleaning Eco-Line

Комплект кърпи "да заблести домът ни"

62.00лв.

Съдържание на комплекта: Кърпа за почистване на прозорец 40 / 50 см. Кърпа за кухня  30 / 30 см. Кърпа от ултрамикровлакна - универсална 32 ..

Съдържание на комплекта:

 • Кърпа за почистване на прозорец 40 / 50 см.
 • Кърпа за кухня  30 / 30 см.
 • Кърпа от ултрамикровлакна - универсална 32 / 32 см.

 

Революционна помощ при чистене.

RSI екологичен начин на чистене за да запазим зелената свежест днес и утре

Всяка година се използват милиони тонове различни почистващи химически препарати, които замърсяват почвата и водата. Замърсяването на околната среда се превръща в основен проблем, върху който за щастие можем да влияем, в това число използвайки кърпите, включени в професионалната програма от микровлакна. 

Кърпите за почистване от микровлакна са в основата на едноименната програма.

 

Защо я наричаме “Вълшебна”?

По много причини кърпата от микровлакна с основание се нарича екологична, дори и “вълшебна”. Тя действа както на сухо – чрез статичното електричество, така и на влажно – капилярно, така че способността и да попива е четири пъти по-голяма от самата маса на кърпата. Така прахът, мръсотията и мазнините остават в микровлакната.

 

Вълшебството на кърпите от микровлакна за почистване се крие в тяхната необикновена структура – фината тъкан, представляваща микровлакна. Якостта и фината им структура са постигнати в резултат на една специална текстилно-технологична процедура, чрез която получените влакна са 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. такава фина тъкан може да обере дори и най-дребните и трудно достъпни частици мърсотия. 

 

Всяко влакно (видимо с помощта на електронен микроскоп) се състои от 1056 компримирани отделни влакна. Редуващите се слоеве от по 5 полиамидни и 6 полиестерни позиции многократно увеличават повърхността на влакното, което свързва към себе си нечистотиите.

 

 • Съставени са от уникални микровлакна - 100 пъти по-тънки от човешкия косъм. 
 • Привличат праха, нечистотиите, бактериите и достигат навсякъде.

 

Благодарение на свойствата си микровлакната отстраняват 99% от бактериите в третираните повърхности. Те са с положителен заряд, така че привличат негативните частици на нечистотиите. Именно поради това че мръсотията е с негативен, а кърпите от микровлакна – с положителен заряд – чистенето с вълшебните кърпи от микровлакна революционно се различава от онова с обикновените, класически кърпи (които както и прахта са с негативен статически заряд). Затова при чистене с обикновена кърпа мръсотията само се размазва, докато кърпата от микровлакна я отстранява още с първото избърсване.

 

Механизъм на действие:

Кърпите от микровлакна могат да се използват по няколко начина, тъй като притежават ефикасно действие

 • НА СУХО - чрез статично електричество (с помощта на положителния заряд) привлича и свързва праха и нечистотиите подобно на магнит 
 • НА ВЛАЖНО - за отстраняване на мазни вещества; попиват влагата капилярно – затова тяхната способност да попиват е четирикратно по-висока от масата на самата кърпа - прахът, мазнините и нечистотиите остават в микровлакната 

 

Приложение:

Кърпите от микровлакна са неоценима помощ при почистването на домакинството, офисите, болниците, училищата, детските градини. С лекота, като с вълшебна пръчица, те оставят след себе си хигиенно чиста следа.

Те са екологични - единственото почистващо средство, което ни е необходимо е ВОДА! Използват се за екологично, хигиенично почистване без употреба на вредни за природата и човешкото здраве химически средства. В повечето случаи е достатъчна само малко вода.  

Става дума за напълно нова концепция за чистене, развита в Швеция, предхождана от дълги години изследване, развитие и тестване. Производителят непрекъснато усъвършенства програмата за чистене по ефикасен и “приятелски настроен” към природата начин.

 

- в кухнята (работни плоскости, плочки, кухненски мебели, умивалници, съдове) Виж кърпа за кухня

- банята (плочки, вани, умивалници) Виж Бяла кърпа

- дневната - Виж Универсална кърпа

- стъклата, огледалата, домакинските апарати и други с кърпите за прозорци с лекота ще измием. Виж всички кърпи.

- колата - за почистване на всички части на леката кола са кърпите за автомобил.

  За всяко домакинство е идеално да има няколко кърпи – всяка със своето предназначение, или по една за всяка стая. Именно това е смисълът на цветния комплект в три различни цвята – отделна кърпа със свое предназначение. Виж комплект от 3 кърпи.

 

 • ЗА ЛИЧНАТА ХИГИЕНА - обтриване на тялото след къпане с мек пилинг ефект, както и за подсушаване на косата заради добрата и способност да попива водата - Виж ръкавица за пилинг. 

 

 • В ОФИСИТЕ - за почистване на техниката в офисите (ксерокс, телефони, компютри, оптическо и друго оборудване) - Виж кърпа за оптика. Изключителни за чистене на очила, HI-FI оборудване, ТВ и PC екрани. Виж също малка кърпa за стъкло.

 

 • В ПРОМИШЛЕНИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ - за почистване на машини, печатарско оборудване, за поддържане на стъклени повърхности, електроника и други.

 

 • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО е за всяко предназначение да има отделна кърпа от микровлакна.  Виж комплект от три кърпи.

 

Препоръки при употреба: Най-добре е да използваме кърпата прегъната на четири, така че да получим 8 еднакви повърхности. Когато едната се замърси, почистваме с другата – и така до осмата. Тогава трябва добре да се изпере. Кърпите от микровлакна са много постоянни, лесни за поддържане, издръжли и трайни. 

 

Поддържане: При правилна употреба кърпите от микровлакна са изключително трайни. За да се запази околната среда и за да се сведе до минимум употребата на перилни препарати, препоръчва се по-честото пране на леко замърсените кърпи в топла вода, с екологично безвреден препарат. По-силно замърсените кърпи трябва да се изварят с малко перилен препарат в отделен съд (92ºC). С високата температура при пране напълно елиминираме микробите и бактериите, а при това не увреждаме микровлакната на тъканта. Когато кърпите са повече, могат да се перат в пералнята с помощта на екологични, безвредни и неагресивни препарати. Могат и да се центрофугират.  

 

Забележка: След пране кърпите от микровлакна могат да потъмнеят, което не оказва никакво влияние върху способността им за чистене. Никога не използвайте омекотител, хлор или избелващи препарати, тъй като те намаляват ефективността на микровлакната. Да не се използват за чистене на лакирани мебели, плексиглас, автолак и екстремно чувствителни повърхности. Трябва да бъдем по-внимателни при почистване на по-чувствителни повърхности – поради изключителната сила на попиване на микро влакната при мокро забърсване (лакирано дърво със силен блясък, плексиглас, автолак) могат да се появят дребни драскотини.

 

Състав:

Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® ултрамикровлакна, което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната.

 

Кърпите се предлага и като единична бройка. Виж Кърпа за почистване на прозорци RSIКърпаот ултрамикровлъкна универсална голямаКърпа за кухня

 

Използвайки програмата от микровлакна опазваме околната среда, пестим енергия и време, намаляваме общите разходи за чистене! Почистването на вашето жизнено пространство ще стане лесно, забавно и най-вече хигиенично чисто!

 

За повече информация относно поддръжка и използване на кърпите от ултрамикровлакна вижте “Как се поддържат и използват кърпите от микровлакна?

Спецификация
Брой Комплектът съдържа 3 броя кърпи.
Размер 40 / 50 см, 30 / 30 см, 32 / 32 см
Цвят син, оранжев и бял
Предназначение Синята е особено подходяща за стъкла, прозорци, чаши и всички други стъклени повърнисти. Подходяща е и за други неграпави повърхности. Оранжевата кърпа е подходяща за всички неграпави повърхности в кухнята. Бялата кърпа е универсална и може да се използва за всички видове, неграпави повърхности.
Препоръки за употреба Най-добре е да използваме кърпата прегъната на четири, така че да получим 8 еднакви повърхности. Когато едната се замърси, почистваме с другата – и така до осмата. Тогава трябва добре да се изпере. Кърпите от микровлакна са много постоянни, лесни за поддържане, издръжли и трайни. 
Състав Всички наши "вълшебни" кърпи са изработени от патентовано ACTEX® УЛТРАМИКРОВЛАКНА (утра микрофибър), което е резултат от високотехнологичния напредък в производството и разделянето на влакната.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727