Капсули с【Колаген】| Royal-life | ZdraveiMoeZdrave.com
Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Колаген за кожата и ставите

Етикети: кости, стави, мускули, кожа, коса, нокти

Колаген за кожата и ставите

 • Производители Royal-life
 • Модел: RL - 224
 • Наличност: В наличност
38.00лв.

Колаген за кожата, ставите и косата 100% природен продукт.   Приложение: Действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с кл..

Колаген за кожата, ставите и косата

100% природен продукт.

 

Приложение:

 • Действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчните елементи и в същото време улеснява и ускорява възстановяването на тъканите и органите, които се състоят от него.
 • Укрепва костите, ставите, хрущялите и сухожилията.
 • Подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите.
 • Осигурява по-добра и дълготрайна мобилност на опорно-двигателната система.
 • Намалява появата на бръчки и изглажда вече появилите се.

 

Революционна формула от природни продукти за укрепване на костите, ставите, хрущялите и сухожилията, както и за подобряване състоянието на кожата, косата и ноктите.

КОЛАГЕН капсули съдържа течен, лесно абсорбиращ се, хидролизиран колаген. Колагенът е основен протеинов компонент на кожата, костите и съединителната тъкан.

След 25-тата година от развитието на човешкия организъм, структурата на кожата започва постепенно да отслабва, като същевременно намалява и производството на колаген. Това лесно се забелязва, когато се осмелим да обърнем внимание на първите образуващи се бръчки. От друга страна, сухожилията и ставните връзки стават по-малко еластични и липсата на колаген може да има значително въздействие върху мобилността и стабилността на ставите, а по този начин и върху целия опорно-двигателен апарат.

Колагенът действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчните елементи и в същото време улеснява и ускорява възстановяването на тъканите и органите, които се състоят от него. Благодарение на тези си свойства, колагенът спомага поддържането на добро здравословно състояние на повечето от телесните структури като сухожилия, кости, стави и космени фоликули.

С употребата на чистия колаген в КОЛАГЕН капсули, се способства намаляването появата на бръчки и омекотяването на вече съществуващите такива, поддържа се свеж вид и се подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите. Осигурява се по-добра и по-дълготрайна мобилност на опорно-двигателната система.

 

Състав: 100% природен продукт

 • Соево масло
 • Течен колаген
 • Лецитин
 • Пчелен восък

 

Действие на съставките:

 • Соево масло – Соята е една от основните и най-питателни храни на света и в зърната й се съдържа 15-25% масло. Соевото масло (Soybean oil) е богато на полиненаситени мазнини. Действа регулиращо на нивата на холестерола. Важно е за здравината на костите, което основно се дължи на сериозните количества витамин К. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти (витамин Е), има предпазващо зрението и кожата действие, което става посредством защитата на клетъчните мембрани от увреждане. И тъй като очите и кожата са много чувствителни към вредното въздействие на свободните радикали, антиоксидантната помощ на соевото масло в тази насока е неоценима.
 • Течен колаген – Думата "колаген" произлиза от гръцкото "kolla", което означава „лепило“. Колагенът е най-разпространеният протеин в човешкото тяло, който „държи” целия ни организъм в единно цяло. Известни са поне 16 вида колаген, но 80-90% от колагена в тялото се състоят от типове I, II и III. Колагеновите нишки от тип I са по-здрави от стомана. Той придава необходимата здравина и структура на кожата, като същевременно играе важна роля в подмяната на кожните клетки.
 • Лецитин – Лецитинът е субстанция с чисто растителен произход, който е получен от соя. Представлява естествено вещество с изключителни свойства. Лецитинът е храна за нервите, участва в строежа на централната нервна система, представлява 20-25% от сухото вещество на мозъка. Лецитините са фосфолипиди и подлежат на метаболизъм, така че трябва да се обновяват чрез синтез в самия организъм или чрез приемането им под формата на хранителна добавка. В човешкия организъм те представляват 1% от общото телесно тегло, а в по-големи концентрации се намират в мозъка и в гръбначния мозък.
 • Пчелен восък – Пчелният восък е продукт на восъчните жлези на пчелите и служи за запечатване на клетките, в които се събира медът. Той е естествен био продукт, който има благотворно въздействие върху целия човешки организъм. В неговия състав има около 15 вида вещества – сложни етери, наситени въглеводороди, мастни киселини, багрила и ароматни съединения. Поради противовирусното и антимикробното си действия има свойства на естествен антибиотик. Действа стимулиращо на имунната система и засилва защитните сили на организма. Спомага освобождаването от токсини. Благоприятства забавянето на процесите на стареене.

 

Дозировка: Приемат се от една до три капсули дневно с достатъчно течност.

Д-р Слободан Ралевич

Опаковка: 60 капсули.

 

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителните вещества За дневна доза (1 капсулa) За дневна доза (3 капсули)
Соево масло 350 mg 1,05 g
Течен колаген 90 mg 270 mg
Лецитин 25 mg 75 mg
Пчелен восък 25 mg 75 mg

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение