Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: антиоксидант, жизненост, очи

Капсули за очи

43.50лв.

Лутеин и зеаксантин – храна за здрави очи. Хранителна добавка с лутеин и зеаксантин. Ефективна комбинация на витамини, минерали и каротеноиди за по..

Лутеин и зеаксантин – храна за здрави очи.

Хранителна добавка с лутеин и зеаксантин. Ефективна комбинация на витамини, минерали и каротеноиди за поддържане здравето на очите и доброто зрение.

☺ Очите ни ежедневно са изложени на множество вредни външни влияния.
☺ Изкуствената светлина, работата с компютър, слънчевата светлина, мръсния въздух, дима, вятъра, свободните радикали и т.н., са все фактори, които действат неблагоприятно на зрението.
☺ За поддържане на доброто зрение е особено важно балансираното снабдяване на очите с подходяща за тях „храна“.
☺ Капсулите за очи с лутеин и зеаксантин предлагат именно такава балансирана формула от необходимите и важни за очите хранителни вещества.

 

Приложение:   

 • Ефективна комбинация на витамини, минерали и каротеноиди за поддържане здравето на очите и доброто зрение
 • Боровинките укрепват очните мускули, подобряват кръвоснабдяването, унищожават свободните радикали, подпомагат регенерацията
 • Антиоксидантите, съдържащи се в зеления чай, допринасят за предпазване на очите от глаукома и други офталмологични заболявания
 • Лутеинът и зеаксантинът действат като филтър срещу вредните ултравиолетови лъчи и предпазват ретината                                  
 • Допринасят за повишаване на зрителна острота  
 • Предпазва от вредното въздействие на свободните радикали  
 • Спомагат за филтрирането на вредната синя светлина (от телефони, екрани и др. устройства), която може да увреди макулата  
 • Чрез антиоксидантното си действие, съставките поддържат здравето на кръвоносните съдове на очите

 

Състав:  

 • Екстракт от боровинки (Vaccinium)  
 • Екстракт от зелен чай (Camellia Sinensis)  
 • Лутеин  
 • Цинк  
 • Зеаксантин
 • Бета каротин 
 • Витамин D3
 • Витамин B12

 

Действие на съставките:  

 • Екстракт от боровинки – Боровинките укрепват очните мускули, подобряват кръвоснабдяването, унищожават свободните радикали, подпомагат регенерацията.
 • Екстракт от зелен чай – Антиоксидантите, съдържащи се в зеления чай, допринасят за предпазване на очите от глаукома и други офталмологични заболявания.
 • Лутеин и зеаксантин – Каротеноиди, които се съдържат в ретината. Филтрират високите енергийни дължини на вълната на видимата светлина и действат като антиоксиданти, като по този начин предпазват
  ретината. Те са естествени компоненти на макулата, частта на ретината, която е отговорна за централното зрение и е от голямо значение за действието на зрителния нерв и следователно за зрението. Лутеинът и зеаксантинът са предпоставка за зрителната острота. Тяхната работа е да филтрират вредната синя светлина, която може да повреди макулата. Имат изключително мощни антиоксидантни свойства, като по този начин осигуряват защита на очите срещу свободните радикали. Лутеинът и зеаксантинът забавят и предотвратяват действията на свободните радикали, увреждащи клетките в структурата на окото и спомагат за поддържането на здравето на капилярите и кръвоносните съдове.
 • Бета каротин (Провитамин А) - Витамин А е важен за зрителната острота, възприемането на цветовете и разграничението между светло и тъмно. Бета каротинът спомага за насърчаване на здравето на очите и защита срещу заболявания, които засягат очите, включително свързаната с възрастта макулна дегенерация, която може да причини загуба на зрението.
 • Витамин D3 – С положително въздействие при заболявания на очите и регулиране на вътреочното налягане. Действа за намаляване на възпалението на ретината при свързана с възрастта дегенерация на макулата. Има положителен ефект върху хода на заболявания на очите, осигурявайки комплексно противовъзпалително, намаляващо стареенето на клетките и чупливостта на кръвоносните съдове действие.
 • Витамин B12 – Важен за производството на червени кръвни клетки, ензими и нуклеинова киселина. Необходим е за развитието и функционирането на нервната система. Дефицитът на витамин В12 може да причини неврологични последици, включително увреждане на зрителния нерв. От това се нарушава яснотата на зрението, има усещане за "мъгла" пред очите.
 • Цинк – Има значителен принос за доброто хранене на очите и здравословното регенериране на неговите сензорни клетки. Предпазва очите от разрушителни процеси, които могат да доведат до заболявания на ретината и зрително увреждане. При недостиг на цинк, способността на очите да се адаптират към тъмнината намалява. Цинкът спомага за метаболизма на ретината, а с антиоксидантното си действие я защитава от разрушителното действие на свободните радикали. Очите се нуждаят от цинк, за да усвояват витамин А, който е от съществено значение за тях.

 

Дозировка: 1 капсула дневно.

Опаковка: 60 капсули

 

Количествено съдържание на съставките на продукта:
 

Хранителни вещества За дневна доза (1 капсулa)
Екстракт от боровинки (Vaccinium) 100 mg
Екстракт от зелен чай (Camellia Sinensis) 100 mg
Лутеин 12,5 mg
Цинк 3 mg
Зеаксантин 5 mg
Бета каротин (провитамин A) 2 mg
Витамин B12 7,5 μg
Витамин D3 20 μg
Цинк 3 mg
Спецификация
Брой 60 бр.
Дозировка 1 капсула на ден. Опаковката е достатъчна за 60 дни.
Състав Екстракт от боровинки (Vaccinium), Екстракт от зелен чай (Camellia Sinensis), Лутеин, Зеаксантин, Бета каротин, Витамин D3, Витамин B12

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727