Категории

Връзка с нас

0897 812 727

 • Комбуча - лековитата чаена гъба

Етикети: имунитет, бъбреци, черен дроб, алергии, метаболизъм, диабет, менопауза, вируси, гъбички, паразити, храносмилане, детоксикация

Комбуча - лековитата чаена гъба

 • Производители Aptasan
 • Модел: RL - 237
 • Наличност: Изчерпан
70.00лв.

KОМБУЧА – за укрепването на имунитета 100% природен продукт.   Приложение: Подпомага укрепването на имунитета Енергизира организма и ..

KОМБУЧА – за укрепването на имунитета

100% природен продукт.

 

Приложение:

 • Подпомага укрепването на имунитета
 • Енергизира организма и го освобождава от токсини - детоксикация
 • Препоръчва се при физическа и психическа преумора и изтощение
 • Подходящ при възстановяване след заболяване
 • Подобрява бъбречните функции и регулира чревната дейност.

Лековитата чаена гъба произхожда от Източна Азия и е позната отпреди 2000 години. Благодарение на дружелюбното й въздействие върху организма, комбуча може да възвърне неговото оптималното състояние, без да предизвиква неприятни странични ефекти и така допринася за подобряване качеството на живот. Терапевтичните й свойства са известни в цял свят, като този древен домашен лек се използва при почти всички здравословни проблеми. Подпомага повишаването на енергийните нива, като при занимаващите се активно със спорт или с напрегната умствена дейност се наблюдава сериозен прилив на жизнена енергия. Капсулите комбуча са обогатени с витамините А, С и Е и са чудесна защита за имунната система.

 

Състав: 100% природен продукт

 • Екстракт от комбуча
 • Витамин А (Бета-каротин)
 • Витамин С
 • Витамин Е (DL-alpha Tocopherylacetat)

 

Действие на съставките:

 • Екстракт от комбуча – Гъбата комбуча представлява желатоидна маса в твърда мрежеста мембрана с формата на плосък диск. Нейната хранителна среда е захарният разтвор, благодарение на който произвежда ценни субстанции: глюкуронова и млечна киселина, витамини, аминокиселини и антибиотични вещества. Тя е своеобразна биохимична лаборатория, способна да подпомага работата на организма в справянето му с редица здравословни проблеми и оплаквания. Поддържа жизнения тонус и подобрява психическите и умствените способности. Подпомага засилването на метаболизма като елиминира прекомерното отлагане на мазнини в тялото. Има ясно изразени антибиотично и антивирусно действия. Подобрява бъбречните функции и регулира чревната дейност.
 • Витамин А – Мастноразтворим витамин, който подобрява зрението, състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата. Изключително необходим на организма, тъй като е отговорен за нормалното протичане на множество жизненоважни процеси. Има сериозно значение в подпомагането на дейността на имунната система. Едно от най-важните действия на витамина е неутрализирането на свободните радикали. Важен е и за репродуктивната функция при мъжете и жените. Подпомага клетъчния растеж, а също и регенерацията на вътрешните тъкани, като същевременно предпазва лигавицата на устата и гърлото.
 • Витамин C – Витамин на превенцията и защитата – мощен и незаменим за укрепването на отбранителните сили на организма, особено важен за костите, хрущялите, свързващата тъкан и зъбите. Достатъчното количество витамин C в организма обуславя безпроблемното протичане на многобройните функции на метаболизма, в които той участва. Витамин C е много чувствителен, бързо се деактивира и разпада под влияние на влагата, светлината, въздуха и топлината. Необходимо е постоянно внасяне на витамин C, тъй като той не може да се складира в организма за по-дълго време. И понеже става дума за разтворим във вода витамин, внесеното излишно количество се отделя и отново възниква необходимостта от внасяне на нови количества.
 • Витамин Е – Витамин Е представлява есенциална субстанция, тъй като организмът не може да я произведе сам. Първата и най-важна характеристика на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие. Той предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Като предотвратява окисляването на полиненаситените мастни киселини, чрез механизма си на действие витамин Е гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката.

 

Дозировка: Приема се по една капсула дневно с достатъчно течност. 

Опаковка: 90 капсули

 

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителните вещества За дневна доза (1 капсула)
Екстракт от комбуча, 250 mg
от който полифеноли 50 mg
Витамин А (Бета-каротин) 800 μg
Витамин C 30 mg
Витамин E (DL-alpha-Tocopheryl acetate) 15 mg
Спецификация
Брой 90 бр.
Дозировка Приема се по 1 капсула дневно с достатъчно течност. Опаковката е достатъчна за 90 дни.
Състав 100% натурален продукт - Екстракт от комбуча, Витамин А (Бета-каротин), Витамин С, Витамин Е (DL-alpha Tocopherylacetat)

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение