Отслабване

Отслабване

 Има моменти, в които се борим с непреодолимото желание да се откажем и просто да напълним чинията с всичко, което ни е вкусно.

  Всеки от нас знае колко трудно може да бъде да се спазва конкретен хранителен режим за по-дълго време. Много често ни се случва да ядем без да сме гладни, само защото храната изглежда толкова добре, или има неповторим аромат, или просто по навик слагаме хапките в устата си, без дори да сме гладни. Често се случва да бъркаме тези състояния с апетит. От друга страна - с глад не се отслабва! Напротив. Гладът буквално „замразява” метаболизма ни. Докато гладуваме уж отслабваме, но щом започнем да ядем нормално всичко се връща обратно – дори с 3 до 5 кг. отгоре. Има няколко начина, по които бихме могли да се справим с излишния прием на храна и да си помогнем да свалим някой и друг килограм.

 Ето защо, ние предлагаме подход, свързан с приложението на природни продукти, които постепенно намаляват апетита и ние започваме да се засищаме с по-малко храна. Килограмите се топят без глад и депресия.

Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

БИОЦЕЛ ЧАЙ 100% природен продуктЗа комплексно прочистване на организмаБИОЦЕЛ ЧАЙ е смес от най-висококачествени лековити билки. Състои се от 16 вида л..

23.50лв.

Ex Tax: 23.50лв.

rating

ПРИЛОЖЕНИЕ: Природна помощ за понижаване на теглото. За редовно и нормално функциониране на червата и добро храносмилане. Подпомага освобожд..

60.00лв.

Ex Tax: 60.00лв.

rating

За здравословно отслабване! Как действа Роял слим натурал? Предотвратява разграждането на захарта и превръщането й в мазнини Разгражда мазн..

30.40лв.

38.00лв.

Ex Tax: 30.40лв.

-20%
rating

Приложение: За регулиране на телесното тегло За подобряване на храносмилането и стимулиране на метаболизма За прочистване на организма от то..

50.00лв.

Ex Tax: 50.00лв.

rating