Жизненост

Жизненост

Вижте нашите витамини за тонус, жизненост, детоксикация и подсилване на имунната система.

Показва 1 до 22 от 22 (1 страници)

Q-10 супер плюс за сърцето и кръвоносната система  Приложение: Като антиоксидант за защита на нервите и мозъка За поддържане работата на съ..

54.00лв.

rating

ROYAL MARIS КАПКИ детоксикация на организма от органични токсини 100% натурален продукт. Предназначение: Подходяща за детоксикация на организ..

28.20лв.

rating

АЛОЕ ВЕРА при нарушения на имунната система 100% природен продукт. Приложение: Укрепва имунитета Помага при нарушения на имунната систем..

63.50лв.

rating

Върболика за хормонално равновесие и ПМС 100% природен продукт. Приложение: За облекчаване на проблемите при ПМС За ускоряване метаболиз..

44.50лв.

rating

Със силата и качествата на един от най-старите растителни видове! Комбинацията на екстрактите от зелен чай и гинко билоба спомага те да се допълват..

34.80лв.

45.00лв.

-23%
rating

За здрави и силни кръвоносни съдове Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове, е една от най важните предпоставки ..

38.80лв.

54.00лв.

-28%
rating

100% природен продукт. Като уникална комбинация от водорасли и листа от млад ечемик, ЗЕЛЕН МИКС е 100% природен продукт със следните приложения: ..

34.00лв.

rating

Капсули с екстракт от зеленоуста мида и витамини Капсулите съдържат сух екстракт от новозеландска зеленоуста мида - Perna Canaliculus, витамините E..

70.40лв.

rating

  Черният кимион е легендарно растение с хилядолетна история, идващо от изтока. Ботаническото му название е Nigella Sativa, а маслото извличано от нег..

61.00лв.

rating

100% природен продукт Богат извор на наситени мастни киселини Какво е кокосово масло? Кокосово масло е едно от малкото ядливи масла, които мо..

48.50лв.

rating

Колаген за кожата, ставите и косата 100% природен продукт. Приложение: Действа като специално лепкаво вещество, което се свързва с клетъчн..

32.30лв.

38.00лв.

-15%
rating

KОМБУЧА – за укрепването на имунитета 100% природен продукт. Приложение: Подпомага укрепването на имунитета Енергизира организма и го ос..

70.00лв.

rating

Състав: соев лецитин – главните му съставни части са колин и инозитол под формата на фосфат дилколин. Приложение: Важен за усвояването на мас..

32.00лв.

rating

  Много учени са вдъхновени от състава на маслото от КРИЛ (скаридоподобен, ракообразен зоопланктон), който състав дава възможност маслото от крил да б..

38.00лв.

rating

Приложение: Действа като антисептик в храносмилателната система Спомага регулирането на кръвното налягане Подпомага функционирането на кръво..

49.50лв.

rating

ПРОБИОС АКТИВ ПЛЮС капсули Приложение:  Регулира перисталтиката (дефекацията), особено на дебелото черво и предотвратява появата на запек П..

32.50лв.

rating

Приложение: Укрепват сърцето Предпазват от болести на сърцето и кръвоносната система (сърдечен и мозъчен удар) Предотвратяват кръвните съсир..

33.00лв.

rating

РОДИОЛА против депресия и стрес Приложение: Един от най-мощните адаптогени, който тонизира нервната система облекчава хроничения стрес Подп..

28.00лв.

rating

Силимарин актив капсули 100% природен продукт. Приложение: Изключителна подкрепа в процеса на пречистване и възстановяване на черния дроб ..

43.00лв.

rating

МИНЕРАЛЕН ПРАХ ОТ КОРАЛИ + ВИТАМИН D3 таблетки Безценното мляко на океана Иновативна формула, която комбинира четири важни минерала - магнезий, ..

38.00лв.

rating

100% природен продукт  Чесънът е познат хилядолетия като лечебно растение с широка гама от действия. Той съдържа повече от двеста биологично активн..

44.90лв.

rating

За поддържане на жизнения тонус и общото здраве. КАПСУЛИТЕ С ЧЕСЪН И ГЛОГ съчетават важните за здравето свойства на двете растения, с основна насоч..

30.80лв.

38.50лв.

-20%
rating