【Кремове за ръцете】на ХИТ цени | ZdraveiMoeZdrave
Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Грижа за РЪЦЕ

Грижа за РЪЦЕ

Кремове за ръце от серията Acoderma Cosmetic съчетават в себе си висококачествени компоненти за нежна грижа и кадифена мекота на кожата на ръцете. Създадени са на базата на масло от шеа, слънчогледово масло и глицерин, витамините C и E, както и специфичните за всеки един от кремовете основни активни съставки: Алое Вера, Лайка, Урея и Невен. 

Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Крем за ръце с екстракт от Лайка за увредена и суха кожа   Кремът за ръце с алое вера, слънчогледово масло и масло от шеа осигурява интенз..

19.00лв.

rating

Крем за ръце с екстракт от Невен за предпазване на увредена, груба и суха кожа   Кремът за ръце с алое вера, слънчогледово масло и масло о..

19.00лв.

rating

Крем за ръце с Био Алое Вера за перфектно поддържани ръце   Кремът за ръце с алое вера, слънчогледово масло и масло от шеа осигурява интен..

19.00лв.

rating

Крем за ръце с 5% Урея за много суха и напукана кожа   Кремът за ръце с алое вера, слънчогледово масло и масло от шеа осигурява интензивна..

19.00лв.

rating

  Необходимостта от подходящ препарат за грижа за ставите и болезнените участъци на тялото предполага намирането на комбинация от съставки, която трай..

15.80лв.

rating

  Човешките крака имат комплексна структура и са истинско инженерно чудо. Въпреки интензивната им ежедневна експлоатация, те успяват да се справят с н..

16.60лв.

rating

Крем мелкфет с екстракт от НЕВЕН   Екстракт от невен: Най-добрият дезинфектант сред естествените медицински препарати. Действа активно срещу ..

36.00лв.

rating

Успокояващ луксозен течен сапун Вдъхновен от красивите ливади на Кембридж, с успокояващи нотки на листа от виолетка, свеж жасмин и див кехлибар. ..

12.00лв.

rating

Отпускащ луксозен течен сапун  Вдъхновен от възхитителните градини Кенсингтън, с релаксиращи нотки на червени плодове, касис и роза.  Луксозни п..

12.00лв.

rating

Галещ луксозен течен сапун Вдъхновен от великолепната Шеруудска гора, с галещи нотки на кедър, кехлибар и бергамот. Луксозни парфюмни течни сапу..

12.00лв.

rating