Категории

Връзка с нас

0897 812 727

RSI Парфюми

RSI Парфюми

 Интересният и изтънчен свят на ароматите има особено привлекателно място в нашето ежедневие. Ароматите допринасят както за позитивното ни настроение, така и за усещането ни за лекота, за едно по-добро себеусещане и не на последно място за по-високото ни самочувствие.

Парфюмите са тези, които ни предоставят уханната магия на ароматите.  Те са неизменна част от нашия козметичен „арсенал”, към тях се обръщаме, и когато искаме да заблестим, и когато искаме да бъдем загадъчни, да бъдем забелязани и запомнени с чувствен, сладък, плодов, цветен, свеж, спортен, рязък, освежаващ, пърхащ аромат! Все определения, които подчертават и описват необятното богатство на палитрата от аромати и нейното многообразно влияние върху човешките сетива.

Ароматите се запечатват в нашата памет по-силно от визуалните стимули, могат да предизвикат спомени и неочаквано да ни върнат към дадени моменти, отдавна потънали в забрава.

 Както винаги – пълни с очарователни и неповторими ухания, подходящи и за специални моменти и за ежедневието, разпръскващи поразително вълнуващ ефект – освежаващи, чувствени, страстни, романтични и т.н.

Подробно

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Категория: цветно-плодов аромат, EDP Опаковка: 100 мл...

30.30лв.

rating

Категория: цветно-плодов аромат, EDT Опаковка: 100 мл...

39.20лв.

rating

Дамски парфюм Incidence EdP Категория: цветно-плодов подправки Опаковка: 100 мл...

35.20лв.

rating

ДАМСКИ: RSP-2 Casmir - Chopard 50 мл (дамски) - ориенталски нотки, амбра RSP-5 Cat Deluxe - Naomi Campbell 50 мл (дамски) - цветно-плодов, дърве..

41.50лв.

rating

Фини и трайни аромати Различията във всяка област на живота често са породени от едва доловими нюанси. А когато става дума за парфюми, можем със си..

22.83лв.

41.50лв.

-45%
rating