Таблетки гроздови семки | Royal-life | ZdraveiMoeZdrave.com

Връзка с нас

0897 812 727

  • Екстракт от гроздови семки- за здраво сърце

Етикети: кръвно налягане, кръвоносни съдове, сърце, циркулация, енергия, виталност,

Екстракт от гроздови семки- за здраво сърце

  • Производители Royal-life
  • Модел: RL - 270
  • Наличност: В наличност
54.00лв.

За здрави и силни кръвоносни съдове Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове, е една от най важните предпоставки ..

За здрави и силни кръвоносни съдове

Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове, е една от най важните предпоставки за поддържане на доброто здраве.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ е подходящо средство за повлияване върху нежеланите промени, съпътстващи кръвоносната система вследствие негативните влияния на средата и стреса, при това по естествен начин.

СЪСТАВ:

• Екстракт от винени гроздови семки

• Витамини ACE

• Селен

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

Екстракт от винени гроздови семки – Представлява смес от антиоксидантни молекули, наричани олигомерни проантоцианидини, която укрепва структурата на отслабените стени на кръвоносните съдове. Противоокислителната й сила се изразява в неутрализирането на свободните радикали, предизвикващи повечето от заболяванията. Действието на екстракта е насочено към защита на цялата кръвоносна система, което се проявява предимно в предотвратяването на появата на атероматозни плаки върху стените на кръвоносните съдове, най-вече от холестерол.

Витамин A (бета каротин) – Силен имуностимулатор. Подпомага зрението. Важен е за репродуктивните процеси. Подобрява състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата. Неутрализира свободните радикали. Подпомага клетъчния растеж и регенерацията на вътрешните тъкани. Предпазва лигавицата на устата и гърлото.

Витамин C (L-аскорбинова киселина) – Защитник на клетките заради силното си антиоксидантно действие, като елиминира разрушителния ефект на свободните радикали. Предотвратява създаването на опасни съединения, като така наречените нитрозамини, които възникват в стомаха и червата в процеса на разграждане на храната (особено консервираната). Играе важна роля и при синтеза на колаген-влакнистата тъкан, която укрепва кръвоносните съдове. Мощен и незаменим в засилването на отбранителните сили на организма.

Витамин E (D-алфа-токоферол ацетат) – Най-важно е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката.

Селен – За защита на организма от образуване на свободни радикали и предпазване на клетките от оксидативен стрес. Стимулира укрепването на имунитета и отбранителните сили на организма. Спомага за намаляване на риска от дегенеративни болести. Подпомага детоксикацията на организма. Допринася за нормалната функция на имунната система, щитовидната жлеза, сперматогенезата, състоянието на косата и ноктите. С важно значение за синтеза на тиреоидните хормони на щитовидната жлеза, регулиращи метаболизма. Помага за нормалната функция на мозъка и психическото здраве. Поддържа еластичността на тъканите и кожата и предпазва от преждевременното стареене на клетките.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

• ефективна комбинация с мощно антиоксидантно действие за защита на сърцето и кръвоносната система

• действа благоприятно за неутрализиране на свободните радикали

• подпомага нормалната циркулацията на кръвта към малките переферни съдове

• действа за подобряване проходимостта на кръвоносните съдове и предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите, като същевременно заздравява стените на вените

укрепва колагена в кръвоносните съдове, сухожилията, лигаментите и костите

• има благоприятно действие за намаляването на нивата на холестерола и регулирането на кръвното налягане

ДОЗИРОВКА: 2 капсули дневно.

ОПАКОВКА: 60 капсули

Количествено съдържание на съставките на продукта: Хранителна стойност

  за 2 капсули

екстракт от винени гроздови семки

    250 mg

- от който Проантоцианидин 95%

    237 mg

- от който OPC 80%

    190 mg

Витамин C

    120 mg

Витамин E

      40 mg

Витамин А

    1,67 mg

Селен

       30 μg

 

 

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение