Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: кръвно налягане, кръвоносни съдове, сърце, циркулация, енергия, виталност, подагра, артрит, диабет, бронхит, пневмония, белодробен емфизем, ревматични болки, безплодие, Грип и настинка, Псориазис, мазна кожа

Екстракт от гроздови семки - за здраво сърце

Остават още:

2023, 10-1, 07, 00, 00 ,00

41.29лв.

48.50лв.

За здрави и силни кръвоносни съдове Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове е една от най-важните предпоставки з..

За здрави и силни кръвоносни съдове

Жизнеспособността на сърцето и дългите хиляди километри кръвоносни съдове е една от най-важните предпоставки за поддържане на доброто здраве.

ЕКСТРАКТ ОТ ГРОЗДОВИ СЕМКИ е подходящо средство за повлияване върху нежеланите промени, съпътстващи кръвоносната система вследствие негативните влияния на средата и стреса, при това по естествен начин.

 

Приложение:

 • ефективна комбинация с мощно антиоксидантно действие за защита на сърцето и кръвоносната система
 • действа благоприятно за неутрализиране на свободните радикали
 • подпомага нормалната циркулацията на кръвта към малките переферни съдове
 • действа за подобряване проходимостта на кръвоносните съдове и предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите, като същевременно заздравява стените на вените
 • укрепва колагена в кръвоносните съдове, сухожилията, лигаментите и костите
 • има благоприятно действие за намаляването на нивата на холестерола и регулирането на кръвното налягане

Състав:

 • Екстракт от винени гроздови семки
 • Витамини ACE
 • Селен

 

Действие на съставките:

 • Екстракт от винени гроздови семки – Представлява смес от антиоксидантни молекули, наричани олигомерни проантоцианидини, която укрепва структурата на отслабените стени на кръвоносните съдове. Противоокислителната й сила се изразява в неутрализирането на свободните радикали, предизвикващи повечето от заболяванията. Действието на екстракта е насочено към защита на цялата кръвоносна система, което се проявява предимно в предотвратяването на появата на атероматозни плаки върху стените на кръвоносните съдове, най-вече от холестерол.
 • Витамин A (бета каротин) – Силен имуностимулатор. Подпомага зрението. Важен е за репродуктивните процеси. Подобрява състоянието на кожата, лигавицата, венците и косата. Неутрализира свободните радикали. Подпомага клетъчния растеж и регенерацията на вътрешните тъкани. Предпазва лигавицата на устата и гърлото.
 • Витамин C (L-аскорбинова киселина) – Защитник на клетките заради силното си антиоксидантно действие, като елиминира разрушителния ефект на свободните радикали. Предотвратява създаването на опасни съединения, като така наречените нитрозамини, които възникват в стомаха и червата в процеса на разграждане на храната (особено консервираната). Играе важна роля и при синтеза на колаген-влакнистата тъкан, която укрепва кръвоносните съдове. Мощен и незаменим в засилването на отбранителните сили на организма.
 • Витамин E (D-алфа-токоферол ацетат) – Най-важно е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали и така предотвратява тяхното преждевременно остаряване и отмиране. Стимулира имунната система. Предпазва клетките от токсичните вещества, съдържащи се в храната и заобикалящата ни среда, допринася за укрепването на имунитета и жизнения тонус, и е изключително важен за поддържането на еластичността и жизнеността на кожата. Гарантира здравината на клетъчната мембрана и забавя стареенето на клетката.
 • Селен – За защита на организма от образуване на свободни радикали и предпазване на клетките от оксидативен стрес. Стимулира укрепването на имунитета и отбранителните сили на организма. Спомага за намаляване на риска от дегенеративни болести. Подпомага детоксикацията на организма. Допринася за нормалната функция на имунната система, щитовидната жлеза, сперматогенезата, състоянието на косата и ноктите. С важно значение за синтеза на тиреоидните хормони на щитовидната жлеза, регулиращи метаболизма. Помага за нормалната функция на мозъка и психическото здраве. Поддържа еластичността на тъканите и кожата и предпазва от преждевременното стареене на клетките.

 

Дозировка: 2 капсули дневно.

Опаковка: 60 капсули

 

Количествено съдържание на съставките на продукта:

Хранителна стойност за 2 капсули
екстракт от винени гроздови семки 250 mg
- от който Проантоцианидин 95% 237 mg
- от който OPC 80% 190 mg
Витамин C 120 mg
Витамин Е 40 mg
Витамин А 1,67 mg
Селен 30 μg
Спецификация
Брой 60 бр.
Дозировка 2 капсули дневно. Опаковката е достатъчна за 30 дни.
Състав 100% натурален продукт - Екстракт от винени гроздови семки, Витамини ACE, Селен

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение

Горещи оферти

image

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

 

Безплатна доставка

Над 150 лв до офис Спиди

Право на връщане

До 14 дни от поръчката

Опция преглед

Плати след преглед

Експресна поръчка

Обади се на: 0897 812 727