Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Екологично почистване

Екологично почистване

РСИ каталог

RSI ЕКОЛОГИЧЕН НАЧИН НА ЧИСТЕНЕ ЗА ДА ЗАПАЗИМ ЗЕЛЕНАТА СВЕЖЕСТ ДНЕС И УТРЕ

"ROYAL CLEANING eco-line е нова екологична линия на продукти за почистване, която ще ви въодушеви с невероятната сила на действие срещу мръсотията, нечистотиите изчезват с лекота. Повечето препарати са концентрати, които се разреждат с вода, а съставът им не замърсява околната среда. 

При производството на продуктите от линия RC са използвани естествени растителни суровини - кокосово масло, палмово масло от ядки, както и картофена и царевична скорбяла. Използването на вредни за околната среда вещества в нашата компания, ние отхвърляме категорично!

Опазване на околната среда и осигуряване на качеството са водещите принципи на нашата корпоративна политика. Опазването на природната околна среда и по този начин на живот на бъдещите поколения е специална грижа за нас. Както и създаване и поддържане на висок стандарт за качество.

Продуктите са със специална предпазваща капачка за допълнителна сигурност при контакт с деца. Правилното дозиране спестява разходи и защитава околната среда.

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Премахва мазни, нишестени и протеинови остатъци от фурни, скари, тенджери и тигани, изработени от неръждаема стомана, както и огнеустойчиво стъкло и к..

30.00лв.

rating

Почистващ препарат за САНИТАРНИ ПОМЕЩЕНИЯ с аромат на маракуя (готов за употреба)   Предназначение: Натурален препарат за почистване на санитарн..

19.80лв.

rating

Почистващ препарат за стъклокерамика  Изработен на базата на възобновяеми суровини   Предназначение: Препаратът премахва от стъклени и ке..

29.50лв.

rating

Високо ефективен гел за почистване на тоалетната (WC гел)   За почистване на тоалетни чинии, писоари и мобилни системи за тоалетни от ръба на..

29.00лв.

rating

Многофункционален почистващ препарат Изключително средство за борба с неприятните миризми в канализацията, кофите за боклук, действа дезодориращо и..

39.00лв.

rating

Универсален почистващ препарат  за домакинството Високо-концентриран неутрален препарат за почистване на всички миещи се повърхност с аромат на ябъ..

24.00лв.

rating

Препарат за ръчно измиване на съдове Високо-концентриран препарат за ръчно измиване на съдове със свеж аромат на ябълка. Произведен от естествени с..

24.00лв.

rating

Бутилка със спрей за пяна За разреждане и лесна употреба на Почистващите препарати. Особенно подходяща за Почистващ препарат за САНИТАРНИ помеще..

9.00лв.

rating

Универсална гъба   Предимства: Компактна, силно абсорбираща гъба от естествена вискоза, особено нежна върху всякакви повърхности Универс..

8.00лв.

rating

Безплатна доствка над 150 лв до всеки ОФИС НА СПИДИ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...