Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Доставка

Куриерска фирма

https://zdraveimoezdrave.com/ работи с куриерски фирми “Еконт” и “Спиди”. Продуктите се доставят с куриер до адреса или до офис на Еконт/Спиди, посочен от Вас при заявката. 

Поръчаната стока се доставя опакована и придружена с разписка за прием на паричен превод или фактура (ако е предварително заявена от Потребителя)  на посочения от него адрес за доставка. 

 

Цена за доставка

Стойността на доставката* (куриерска услуга) се изчислява при всяка поръчка в зависимост от избрания начин на доставка.

При поръчка над 150 лв достaвката е БЕЗПЛАТНА до удобен за Вас офис или автомат на Спиди в рамките на България.

Цената за доставка се изчислява автоматично в кошница. Нужно е само да изберете метод за доставка – до офис, до адрес чрез Еконт/Спиди или до Еконтомат/Автомат. При избор на доставка до адрес е нужно да попълнете желания адрес за доставка.

Полетата за имена, телефон и имейл са задължителни.

Цената за доставка при поръчка под 150 лв. е за сметка на получателя. Плащането се извършва при доставката чрез наложен платеж. Всички пратки могат да бъдат платени в брой или с карта* при доставка с Еконт/Спиди до офис, до адрес или до Еконтомат/Автомат. 

*В случай че Потребителят е направил поръчката по телефон, плащането се извършва само в брой на куриера, извършил доставката.

*В изчислената сума за доставка в уебсайта не е начислена комисиона от куриерска фирма Спиди за извършване на услуга наложен платеж(НП). Тя се начисляват при доставка както следва: При плащане на НП от клиента, в офис на Спиди 1.2% от стойността на НП, но не по-малко от 0.60 лв.; При плащане на НП от клиента, на адрес на клиента 1.2% от стойността на НП, но не по малко от 1.80 лв.

Преди поръчката Ви да бъде изпълнена ще се свържем с Вас за потвърждение!

 

Време за доставка

Доставката на поръчките за страната се изпълняват в рамките на 1-3 работни дни. Посочените срокове за доставка важат само за продукти, които са в наличност.

При липса на даден продукт сроковете на доставка се уточняват допълнително.

Поръчките постъпили след 14:00 се обработват на следващия ден. Поръчките постъли в събота, неделя или национални празници се обработват на първия работен ден.

 

Връщане на закупен продукт

Може да върнете закупен продукт в 14 дневен срок от покупката, когато стоката е неизползвана, в запазена опаковка, добър, неувреден външен вид. Стоките се връщат в оригиналната търговска опаковка (с ненарушена цялост, неразкъсана или увредена по друг начин опаковка) Транспорта по връщането е за сметка на купувача.

 

Условия за доставка на Сътрудници в RSI

Поръчките на сътрудници в RSI се изпълняват само чрез куриерска фирма “Еконт”.

Условията за безплатна доставка са следните: до офис на Еконт - над 300 лв., до адрес без фиксиран час - над 480 лв., до адрес с фиксиран час - над 750 лв.

 

При възникнал проблем, можете да се свържете с нас на имейл info@zdraveimoezdrave.com или телефонен номер 0897 812 727