Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Доставка

Куриерска фирма

https://zdraveimoezdrave.com/ работи с куриерска фирма “Еконт”. Продуктите се доставят с куриер до адреса или до офис на Еконт, посочен от Вас при заявката. 

Поръчаната стока се доставя опакована и придружена с разписка за прием на паричен превод или фактура (ако е предварително заявена от Потребителя)  на посочения от него адрес за доставка. 

 

Цена за доставка

Стойността на доставката (куриерска услуга) се изчислява при всяка поръчка в зависимост от избрания начин на доставка.

При поръчка над 70 лв достaвката е БЕЗПЛАТНА до удобен за Вас офис на Еконт в рамките на България.

Цената за доставка се изчислява в кошница, при попълване на желаният адрес за доставка, след натискане на бутонът “Изчисли цена за доставка” → “Потвърди”.

Цената за доставка е за сметка на получателя. Плащането се извършва при доставката чрез наложен платеж. Всички пратки могат да бъдат платени в брой или с карта при доставка с Еконт до офис или до адрес.

Преди поръчката Ви да бъде изпълнена ще се свържем с Вас за потвърждение!

 

Време за доставка

Доставката на поръчките за страната се изпълняват в рамките на 1-3 работни дни. Посочените срокове за доставка важат само за продукти, които са в наличност.

При липса на даден продукт сроковете на доставка се уточняват допълнително.

Поръчките постъпили след 15:00 се обработват на следващия ден. Поръчките постъли в събота, неделя или национални празници се обработват на първия работен ден.

 

Връщане на закупен продукт

Може да върнете закупен продукт в 14 дневен срок от покупката, когато стоката е неизползвана, в запазена опаковка, добър, неувреден външен вид. Стоките се връщат в оригиналната търговска опаковка (с ненарушена цялост, неразкъсана или увредена по друг начин опаковка) Транспорта по връщането е за сметка на купувача.

 

При възникнал проблем, можете да се свържете с нас на имейл info@zdraveimoezdrave.com или телефонен номер 0897 812 727

 

Безплатна доставка