Категории

Връзка с нас

0897 812 727

Етикети: чист дом

Ароматизатор - премахва неприятната миризма

  • Производители Royal Cleaning
  • Модел: RC - 13
  • Наличност: В наличност
43.00лв.

  Ароматизатор - премахва неприятната миризма 100% натурален продукт.   Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраня..

 

Ароматизатор - премахва неприятната миризма

100% натурален продукт.

 

Предназначение: „Biofresh–био ароматизатор” е препарат за отстраняване на източниците на неприятни миризми. Елиминира причинителите на миризмите по биологичен път, чрез използване на природните процеси на деградация. Препаратът не „маскира и прикрива” миризмата, а премахва нейния източник и причинител посредством естествени ензими и бактерии. „Biofresh–био ароматизатор” е ефективен във всички случаи.

 

Приложение и действие:

  • Екологично чист, биологичен ароматизатор със свеж аромат на лимон. Произведен на основата на природни бактериални култури.
  • Съдържа активни микроорганизми, които разграждат органичните вещества напълно и без мирис.
  • Елиминира широк спектър от миризми и ги премахва от почти всякакви абсорбиращи повърхности – миризми от плодове, зеленчуци, домашни животни, повръщано, урина, изпражнения и други.
  • „Biofresh–био ароматизатор” е универсален. Подходящ е за третиране на пердета, текстил, обувки и чанти, тапицерии, килими, контейнери за отпадъци и превозни средства.

 

Препоръки за употреба: Разклатете преди употреба и напръскайте с неразредения препарат върху повърхностите, които трябва да се третират. Бактериалните култури ще свършат останалото. Препоръчва се източникът на миризмата да се отстрани предварително. Важно е приложението да става директно върху източника, за да може да стартитра естественият механизъм на действие на биологичните съставки на „Biofresh–био ароматизатор”.

 

Двустепенен пулверизатор, който се ползва по следния начин:

  • За напръскване
  • За пулверизиране (издърпва се водещият накрайник)

Разпръсквач

 

Състав:  

100% натурален продукт. По-малко от 5% повърхностно активни вещества, природни бактериални култури, лимонена киселина, разтворители и парфюм (D-лимонен).

Използваните бактериални култури са безобидни, подобно на бактериалните култури в киселото мляко.

Забележка: Всички съставки са лесно биоразградими!

 

Опаковка: 750 мл

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение