Royal Maris Спрей - aнтисептик за кожата и лигавиците

Royal Maris Спрей - aнтисептик за кожата и лигавиците
Марка: Royal-life
Код: RM Спрей
Налично: 99
Цена: 31.50лв.
ДДС: 31.50лв.

ROYAL MARIS СПРЕЙ
Мощен антисептик за кожата и лигавицата 

Предназначение: Използва се за третиране на открити повърхностни рани, ожулвания, наранявания, мехури, пъпки и акне, зачервяване и повърхностни инфекции, гъбички по ръцете, краката и по ноктите, изгаряния (особено слънчеви), алергии, херпес, ухапвания от комари и други насекоми, успокоява и намалява сърбежа само след минута.

Препоръки за употреба: Прилага се директно върху здрава или увредена кожа или лигавица, един или повече пъти, с или без втриване, в зависимост от необходимостта.  Времето за действие на спрея е 60 секунди. Може да бъде отстранен от кожата или лигавиците чрез изтриване или промиване с вода. Противопоказания не са известни.
Спреят може да се използва в съотношение 1:10 за дезинфекция на детски ръце, плодове и зеленчуци, а в концентрирана форма за почистване и дезинфекция на бебешки шишета, биберони, играчки.

Приложение и действие: (Royal Maris спрей и Royal Maris гел):

  • Антисептик за кожата и лигавиците, приготвен от водата на чистото Адриатическо море, обогатен с кислород.
  • Само за 1 до 5 минути унищожават всички вредни микроорганизми, като в същото време спомагат за бързото възстановяване на засегнатите клетки и бързото заздравяване на рани. Поради това дезинфекцира и рехабилитира наранявания от всякакъв вид, стимулира зарастването на ожулвания, рани, декубитални рани и рани, причинени от диабет.
  • Действа антимикробно на бактерии, вируси и гъбички, предпазва от инфекции и възпаления, спира кървенето, намалява болката и сърбежа, подпомага бързото зарастване на рани.
  • Помага при ухапвания от насекоми (комари, оси, пчели, конски мухи, паяци, бълхи, кърлежи и др.) - намалява болката, подуването и сърбежа, като за 1 минута може да се предотврати разпространението на инфекцията.Напълно естествено вещество, създадено чрез електролиза и катализация на морска вода.
  • Royal Maris спрей и гел съдържат едноатомен кислород, който унищожава микроорганизмите върху кожата и лигавиците, без да уврежда клетките.
  • Не предизвиква раздразнения.
  • Поради силните окисидационни свойства, е необходимо да се избягва контакт с цветни тъкани.
  • След употреба в устната кухина остава солен вкус.
  • В случай на контакт с очите, те трябва да се изплакнат обилно с вода.

Забележка: 
Поради силно изразените оксидантни свойства да се избягва контакт с цветни тъкани. Да се съхранява плътно затворен в оригиналната опаковка, далеч от слънчева светлина и източници на топлина, на място недостъпно за деца.

Състав: 
99,8% Maris Aqua, 0,2% натриев оксихлорид, кислород.

Опаковка: 100 мл.

Подобни продукти: Royal Maris Гел и Royal Maris Капки

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени