ОПЦ ???

Какво е ОПЦ? 
Ключ към здрава кръвоносна система.

 

 

От известно време имате повишено кръвно налягане, а изследванията показват:   

  • Завишено ниво на холестерола, 
  • Повишено количество мазнини (липиди) в кръвта 
  • Повишен риск от образуване на тромби – основен виновник за сърдечни и мозъчни удари
  • Разширени вени и спукани капиляри
  • Отключени фактори за алергични реакции на организма
  • Възпаление на простатата

Загрижени за здравето си, вие приемате предписаните ви медикаменти за понижаване на кръвното, за намаляване нивата на холестерола, на липидите в кръвта и т.н.

Очевидно е обаче, че ефектът от това не е много добър.

Така е, защото лекуваме последиците, а не отстраняваме причините!

"Отстранете причината- тогава ще изчезне и болестта. "- Хипократ

  В случая, това е унищожителното действие на свободните радикали. Те са тези, които нараняват (надраскват) вътрешните стени на кръвоносните съдове. Наранените места се възпаляват. Организмът ни веднага реагира и се опитва да заздрави наранените места като ги покрие с холестеролни плаки. Ако не се спре разрушителното действие на свободните радикали, следва стеснение на кръвоносните съдове тяхното запушване. Последствията от това са ни добре известни.
  Ето защо, няма нищо по- важно от здрави артерии, вени и капиляри, съставляващи уникалната система за циркулиране на кръвта.

Вие имате проблем  със сърдечно-съдовата си система -  решението му можете да намерите сега и тук!

 Какво се крие зад три буквеното съчетание ОПЦ?  Едно сложно наименование - олигомерни проантоцианидини. По-важното е, че зад това означение стои най-мощният природен антиоксидант, който се съдържа в гроздовите семки на черното грозде.

  Изключително важно е вредните промени, настъпващи в кръвоносната система вследствие негативните действия на свободните радикали, да бъдат преодолени по естествен начин, най-близък до законите на здравата циркулация на кръвта в тялото.

ОПЦ капсули са това естествено, природно средство за противовес на унищожителното действие на свободните радикали.

СЪСТАВ:

  • Екстракт от гроздови семки (олигомерни проантоцианидини) - Екстрактът от гроздово семе съдържа висока концентрация (95%) на уникалния вид антиоксиданти, наречени ОПЦ. Екстрактът чисти кръвоносните съдове, а това води до намаляване на кръвното налягане. Предпазва от образуване на плаки и тромби в артериите, подобрява проходимостта на кръвоносните съдове, заздравява стените им и предпазва от образуването на разширени вени и спукани капиляри.
  • ОПЦ увеличават вътреклетъчните нива на витамин С и укрепват капилярите, като по този начин подобряват циркулацията на кръв и кислород в цялото тяло. Екстрактът от гроздово семе спомага за нормалната циркулация на кръвта към малките периферни кръвоносни съдове (капиляри). Той е един от малкото антиоксиданти, които преминават през стените на клетките на мозъка и на кръвоносните съдове и предпазват нервните тъкани. Заздравявайки тъканите, ОПЦ притежават специфичната способност да преминават и през кръвно-простатната бариера, с което са изключително подходящи за всякакви възпаленията на простатата (като простатит).
  • Витамин C (L-аскорбинова киселина) мощен антиоксидант и незаменим витамин за укрепването на отбранителните сили на организма
  • Витамин E (D-алфа-токоферил ацетат) Най-важно действие на витамин Е в организма е антиоксидантното му действие, тъй като предпазва всички клетки и органи на тялото от унищожителното действие на свободните радикали. Стимулира имунната система.

    Възползвайте се и вие от този изключителен продукт!

ОПАКОВКА: 90 капсули.
ПРОМОЦИЯ: Само до 27.04.2018 г.  
ЦЕНА: 40,80 лв. 

Спестявате: 15%
Редовна цена: 48,00 лв.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

Иван Николов

Вижте още от предлаганите Витамини и Минерали ТУК

Вижте предлаганите продукти за Грижа за тялото ТУК

*Всички текстови материали публикувани в този Сайт са собственост на ZdraveiMoeZdrave.com. Моля, ако използвате и разпространяване текстове от нас посочете първоизточника www.ZdraveMoeZdrave.com

Коментари ОПЦ ??? ()

Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени