BEAUTY капсули

BEAUTY капсули
Марка: RSI
Код: R - 317
Налично: 1
Цена: 70.00лв.
ДДС: 70.00лв.

BEAUTY капсули - 100% натурален продукт

ПРИЛОЖЕНИЕ:

 • Съдържа комплекс аминокиселини L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin, необходими за тъканите, които постоянно се възобновяват - кожа, коса, нокти, лигавица.
 • Повишават енергията, дават сила и издръжливост.
 • Ускоряват метаболизма и разграждат целулита.
 • Подпомагат циркулацията.
 • Подпомагат укрепването на мускулите.
 • Спомагат укрепването на имунната система.
 • Защитават кръвоносните съдове.
 • Подпомагат работата на черния дроб.
 • Намаляват нивата на холестерола.
 • Балансират хормоните.
 • Укрепват съединителната тъкан.
 • С добър ефект при третиране на белези, стрии и бръчки.
 • Засилват либидото и у двата пола.
 • Предпазват от остеопороза.
 • Помагат при напрежение, стрес, тежка физическа и умствена дейност.
 • За подобрение по време и след прекарана болест.
 • Подходящи и за юноши, спортисти и възрастни хора.

Комплекс незаменими аминокиселини с L-Arginin, L-Ornithin и L-Lysin
Аминокиселините са градивните елементи на протеините. В тялото на възрастен човек се съдържат около 9-11 кг протеини, от които 46% в мускулите, 18% в кожата, 4% в мастната тъкан и 10% в кръвта. Протеините непрекъснато се разграждат и отново се синтезират. Протеините в човешкото тяло се състоят от 20 аминокиселини. Не всички аминокиселини влизат в състава на всеки протеин. Благодарение на големия брой комбинации и различни молекулни маси, могат да възникнат много видове протеини с различни роли: някои участват в изграждането на клетъчни структури (кости, нокти, коса), други в изграждането на мускулите, други са транспортни протеини (например хемоглобин), хормон на растежа, а има и такива, които са с важна роля във формирането на имунната защита (имуноглобулини).

Аминокиселините са разделени на есенциални(незаменими) и неесенциални. Човешкото тяло не може да синтезира есенциалните и ние трябва да си ги набавим чрез храната. По-рано се смяташе, че има 9 аминокиселини, принадлежащи към групата на есенциалните киселини. В допълнение към това, в последно време се установява, че в случай на необходимост тялото може да произвежда само 7 от 9 аминокиселини, и то в ограничени количества. Останалото може да се получи само чрез храната.

Липсата на коя да е от незаменимите аминокиселини в организма застрашава здравето, а дългосрочният недостиг води до нарушения на функциите на организма и заболявания.

Продуктът BEAUTY капсули е комплекс от три незаменими аминокиселини и е изключително подходящо средство за допълване на дневния хранителен режим на спортисти.

BEAUTY капсули са препоръчителни най-вече за занимаващите се с фитнес и практикуващите бодибилдинг, както и за високоактивни хора, независимо от областта на тяхната активност, за лица чиято професия е свързана с високи нива на напрежение и изтощение от умствен или физически характер, както и за работещите тежък физически труд.

СЪСТАВ:

100% натурален продукт

 • Аргинин
 • Лизин
 • Орнитин

ДЕЙСТВИЕ НА СЪСТАВКИТЕ:

 • Аргинин – L-аргининът е една от двадесетте най-често срещани в природата аминокиселини. Той е незаменима аминокиселина, необходима за производството на протеини. Помага при образуването на креатин, L-глутамат, L-пролин и глюкоза. Някои от симптомите на понижено ниво на L-аргинин в организма включват загуба на коса, обриви по кожата, трудно зарастване на рани и чернодробна стеатоза. L-аргинин се използва при проблеми със сърцето, кръвоносната система и кръвообращението, при облекчаване на болки, спазми и слабост в краката, както и за студени ръце и крака. Има съществено значение при клетъчното делене. Спомага бързото заздравяване на рани и е необходим за  възстановяване на костите след фрактури. Ускорява изхвърлянето на токсичния амоняк от организма. Подобрява действието на имунната система. Стимулира синтеза на растежни хормони и натрупването на мускулна маса. Потиска натрупването на мазнини, като по този начин намалява риска от сърдечни заболявания. Той е изходно вещество за синтезата на азотен оксид и подпомага понижаването на кръвното налягане. Аргининът е изходно вещество и на урея, орнитин и агматин, необходим е за синтезата на креатин. Може да се използва и при синтезата на полиамини (стимулатори на мускулния растеж). Подобрява продукцията и жизнеността на сперматозоидите.
 • Лизин – Лизинът е незаменима аминокиселина. Името му произлиза от гръцката дума “lysis” и означава, разделяне, освобождаване. В допълнение към участието в изграждането на белтъци, той е от съществено значение за производството на колаген и по този начин има благоприятен ефект върху всички места, в които има наличие на колаген - съединителната тъкан, кръвоносните съдове и др., тъй като способства запазването на тяхната структура. Лизинът помага при образуването на колаген и е идеален за третиране на белези, стрии, бръчки по лицето, крехки кръвоносни съдове и др. Кръвоносните съдове, подсилени с лизин, са допълнително защитени от повреди и напукване. Допринася за създаването и поддържането на нормалната структура на косата, стимулира абсорбцията и усвояването на калция. Храненето на веганите и вегетарианците е по-бедно на лизин, поради което за тях се препоръчва приемът му като добавка. Препоръчва се също и на хора на диета, на работещите тежък физически труд, както и на спортисти.
 • Орнитин – Орнитинът е незаменима аминокиселина, която стимулира отделянето на хормона на растежа. Растежният хормон е един от най-важните, тъй като насърчавa изграждането на протеини в организма и една от неговите роли е да се ускори обмяната на веществата и да подтиква тялото да използва мазнините като енергиен източник. Подпомага работата на черния дроб и може да забави процеса на стареене.

ДОЗИРОВКА: Веднъж дневно се приемат по 4 капсули с малко течност на празен стомах, точно преди лягане и/или един час след тренировка.

ОПАКОВКА: 120 капсули.

Количествено съдържание на съставките на продукта:

        Хранителни вещества

   За дневна доза (4 капсули)

L-Аргинин HCL 828 mg
L-Лизин HCL 800 mg
L-Орнитин 4 784 mg

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (2)

Мака и Гуарана при безплодие
77.00лв. 61.60лв.
Промоция Спестяване: 20%
77.00лв. 61.60лв.
Промоцията важи до:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени