Кърпа за кухня

Кърпа за кухня
Марка: ACT
Код: KK-ACT
Налично: 990
Цена: 20.00лв.
ДДС: 20.00лв.

КЪРПА ЗА КУХНЯ
Със специфична структура – идеална помощ за чистотата в кухнята!

Кърпата за кухня е изработена по специална технология и е предназначена за по-лесното поддържане на чистотата на повърхностите в кухнята, без използване на препарати. Има специфична оребрена структура, спомагаща за по-лесното отстраняване както на по-едрите, така и на по-дребните остатъци от храна, като трохи и др. Същевременно, тази структура помага за по-бързото изсъхване на кърпата, което от своя страна забавя растежа, размножаването и разпространението на бактерии върху кърпата.

Кърпата е снабдена с многофункционален и полезен елемент, представляващ ъгъл, подсилен с по-груб абразивен слой. С негова помощ лесно може да отстраните по-упорити замърсявания.
Кърпата притежава всички свойства на останалите продукти от ултрамикровлакна, като електростатичния ефект при почистване на сухо и капилярния ефект при почистване на влажно.

ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ:

  • За почистване на кухненски повърхности, маси, работни плотове и повърхности, кухненски шкафове и рафтове.
  • За почистване на електрически и газови печки, керамични плочки, абсорбатори, кранове, мивки.

СЪСТАВ:

  • Полиестер 80%
  • Полиамид 20%

ПРЕПОРЪКИ ЗА УПОТРЕБА:
Кърпата се сгъва двукратно и по този начин се получават 8 работни повърхности. С леки движения кърпата се прокарва по повърхностите, които желаем да почистим. При чистене кърпата не бива да се мачка. За събиране на по-големи частици храна, като например трохи хляб, кърпата се използва суха. За отстраняване на петна от мазнини или мляко, кърпата се използва влажна. За по-упорити замърсявания се използва абразивния ъгъл. За да запази ефективността си при отстраняване на петна от мазнини и други по-сериозни замърсявания, е важно кърпата да се поддържа правилно.

ПОДДРЪЖКА:

  • За да защитим околната среда и да намалим използването на детергенти, препоръчваме кърпата да се пере по-често, преди да се замърси силно.
  • Изпирайте кърпата с топла вода и екологични, безвредни и неагресивни препарати.
  • Изплаквайте добре кърпата и отстранявайте събраните в нея трохи и други остатъци, за да запазите ефективността й.
  • При наличие на повече кърпи от ултрамикровлакна, може да се перат в пералнята на температура до 92 ̊С и да се сушат в сушилня до 92 ̊С. Не използвайте избелващи препарати и омекотители, тъй като те намаляват ефективността на кърпите. Перете ги отделно от други тъкани, за да запазите качествата им.
  • След пране кърпата може да промени малко цвета или размера си, но това не оказва влияние на почистващата способност.

РАЗМЕРИ: 30 х 30 см

Напиши отзив

Име:


Вашето мнение: Забележка: HTML не се потдържа!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода от снимката по-долу:
Подобни продукти (10)

Тагове:
Здравей Мое Здраве © 2015 Всички права запазени